Vacature Technicus - Eindhoven

Eindhoven

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
 • Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Heb je affiniteit met procestechnologie en wil je werken in een uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Kom dan als technicus ons team bij de groep Multi-phase Flows bij de faculteit Scheikundige Technologie aan de TU/e versterken!

Technische Universiteit Eindhoven heeft een vacature voor een

Technicus
met affiniteit voor procestechnologie

Functieomschrijving
Als technicus ben je werkzaam binnen de capaciteitsgroep Multiphase reactors (SMR) bij de subgroep Multi-scale Modelling of Multi-phase Flows van de faculteit Scheikundige Technologie van de TU/e. Deze groep doet onderzoek en verzorgt onderwijs op het gebied van transportverschijnselen in meerfasenstromingen. Het onderzoek richt zich op diverse typen meerfasen contactapparatuur, zoals fluïde bedden, bellenkolommen en sproeitorens. De groep beschikt over geavanceerde apparatuur zoals hoge-snelheidscamera's, laser gebaseerde meetapparatuur en een MRI-scanner. Als technicus ondersteun je wetenschappers, promovendi en studenten bij het voorbereiden en uitvoeren van hun onderzoek. Dit betekent soms complete laboratoria inrichten maar ook 20 beugeltjes maken. 
Je bent betrokken bij het ontwikkelen en vervaardigen van unieke instrumenten en opstellingen maar ook verzorg je het onderhoud en aanpassingen. 
Je schept er plezier in met je twee "rechterhanden" creatieve oplossingen te maken. Dit doe je zelfstandig of in teamverband met je collega's en de centrale technische werkplaats (EPC). Vanuit een 3D-CAD ontwerp vervaardig je conventioneel en CNC. Je bent een doener die mensen graag helpt waarbij zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en documenteren een vanzelfsprekenheid is. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, sociale vaardigheden, een praktische en flexibele instelling en je bent resultaatgericht. 

lees meer

Eisenpakket
 • Bij voorkeur MBO Fijnmechanische Techniek of Werktuigbouwkunde opleiding op niveau 4 of een gelijkwaardige technische opleiding.
 • Je hebt ervaring met verspanende technieken zoals draaien en frezen;
 • Allround technicus met ten minste enige jaren relevante werkervaring;
 • Ervaring met 3D-CAD ontwerpsoftware.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Klantgerichte en flexibele houding, teamplayer, analytisch, creatief, proactief en oplossingsgericht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamische functie in een internationale, innovatieve werkomgeving met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven, doorgroeimogelijkheden en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • In eerste instantie gaat het om een aanstelling voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort een verlenging van de aanstelling tot de mogelijkheden.
 • De functie is conform CAO Nederlandse Universiteiten gewaardeerd op maximaal schaal 9 afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Daarnaast biedt de TU/e aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 41 vakantiedagen een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3% van het jaarsalaris (overeenkomend met een maandsalaris), een vakantie-uitkering ter hoogte van 8% van het jaarsalaris en uitstekende sportfaciliteiten.
Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met dhr. L. de Graaf (Research Engineer), telefoonnummer 040-247 2475, e-mail [email protected] of mrs. P.J. van de Weijer (HR-adviseur), tel 040-247 4960 of via e-mail [email protected] 

Voor meer informatie over arbeidsvoorwaarden klik hier.

Sollicitatie
Reageer op deze vacature middels onderstaande sollicitatiebutton. Wij starten meteen met het selectieproces wanneer geschikte kandidaten zich melden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Technicus, Technisch Medewerker, Technisch Specialist, Fijnmechanische Techniek, Werktuigbouwkunde, MBO, vacature Eindhoven

lees meer

Beschrijving werkgever De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een innovatieve, internationaal vooraanstaande technische universiteit, gespecialiseerd in Engineering Science & Technology. De faculteit Scheikundige Technologie verzorgt academisch onderwijs en onderzoek op het gebied van scheikundige technologie. Medewerkers ontwikkelen technologie en wetenschappelijke kennis en voorzien daarmee in behoeften van de maatschappij op lange termijn. Wetenschappelijke nieuwsgierigheid en de nieuwe inzichten in het vakgebied zijn startpunt voor het voortdurend verbeteren van de drie deskundigheidsgebieden van de faculteit: moleculaire technologie, materiaaltechnologie en procestechnologie. de faculteit biedt plaats aan ongeveer 500 medewerkers (ruim 400 fte), 14 voltijdshoogleraren, 370 bachelor- en masterstudenten, 145 promovendi en 40 Technisch Ontwerpers in Opleiding (TOIO). 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround Technicus in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Eindhoven