Vacature Mechanical Engineer - Amsterdam

Amsterdam

Nikhef
 • Nikhef Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Ga voor de ultieme uitdaging: techniek in de wetenschap!

Nikhef zoekt per direct een

Mechanical Engineer

De uitdaging
Ben je creatief en houd je van technische uitdagingen? Houd je van en zoek je avontuur in je werk en vind je samenwerken belangrijk? Kun je zaken afronden en je staande houden in een dynamische omgeving? Dan zoeken we jou! Nikhef Engineers werken in teamverband met andere technici en wetenschappers aan de totstandkoming van state-of-the-art wetenschappelijke apparatuur. Het internationale karakter van de organisatie geeft je de mogelijkheid om voor korte perioden in het buitenland te werken. 

lees meer

Eisenpakket Een Engineer met een brede belangstelling voor natuurkundig onderzoek en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Het publiceren en presenteren van je werk in het Engels gaat je goed af. Verder beschik je over:
 • Relevante technische opleiding op WO of HBO niveau;
 • Een ondernemende, creatieve en innovatieve instelling;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Affiniteit met 3D CAD en analyse systemen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
Nikhef is een unieke en inspirerende locatie om te werken. Je krijgt een dienstverband bij de Stichting NWO-I voor een periode van 2 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De beloning bedraagt tussen de €2.600 en €4.452 bij fulltime dienstverband afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Verder kent NWO-I een vaste 13de maand en ruim 8 weken verlof per jaar. Via de werkzaamheden en externe opleidingen krijg je ruim de gelegenheid om je verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden van de Stichting NWO-I zijn te vinden op: www.nwo-i.nl. 

Sollicitatieprocedure
Als je vragen hebt over de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Patrick Werneke, hoofd van de groep Mechanische Technologie. Telefoon: 020-5925057 of per email: [email protected] 

Meer informatie over Nikhef en de Mechanische Technologie is te vinden op: www.nikhef.nl. 

Solliciteren op de functie van Mechanical Engineer
Reageren op deze vacature kan door het invullen van een korte template via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton. Je wordt gevraagd je cv en een motivatiebrief te uploaden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: Engineer, Engineer, Mechanical Engineer, Mechanical Engineering, Natuurkunde, Mechanische Technologie

lees meer

Beschrijving werkgever Het Nationaal instituut voor subatomaire fysica Nikhef (www.nikhef.nl) is een open, veelkleurige organisatie met een internationale focus en een sterk technische inslag. Circa 200 fysici en 75 ingenieurs en technici geven dagelijks vorm aan de Nederlandse deelname in internationale experimenten in de deeltjesfysica, zoals bij de LHC op CERN (Geneve), en de astrodeeltjesfysica, zoals kosmische straling en gravitatiegolven. Voor de instrumentatie van deze experimenten beschikt Nikhef over geavanceerde werkplaatsen (mechanica en elektronica) en cleanrooms. De kerntaak van de groep Mechanische Technologie is het ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en testen van mechanische oplossingen voor de projecten waar Nikhef aan deelneemt. De groep bestaat uit ongeveer 30 MBO-, HBO- en universitair geschoolde technici. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Engineer in Amsterdam
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Amsterdam