Vacature Medewerker Bedrijfsbureau M/V - Rijen

Rijen

Leystromen
 • Leystromen
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Medewerker Bedrijfsbureau (m/v)
36 uur per week 

Toekomstgericht 
Meer dan ooit moeten corporaties hun bestaansrecht bewijzen: doen zij wat ze moeten doen, en doen ze dat op de goede manier? Leystromen bevindt zich dan ook volop in een veranderingsproces. Door klantparticipatie en intensieve samenwerking met belanghouders werken wij aan onze maatschappelijke legitimatie en een toekomstgericht Leystromen. Dat betekent ook dat we op een andere manier werken: effectief, efficiënt en eenvoudig, zodat er meer financiële middelen beschikbaar zijn voor maatschappelijke doeleinden. Wij werken in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie. Sleutelwoorden zijn vernieuwen, verbinden en ondernemen. Wij hechten groot belang aan communicatie en samenwerking. 

Team Bedrijfsbureau
Je maakt deel uit van het team bedrijfsbureau dat uit 9 personen bestaat. Samen met het servicebureau, toezicht onderhoud, bewonerszaken en de onderhoudsdienst vormt het team bedrijfsbureau het cluster onderhoud. 

Wat ga je doen? 
Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, ondersteunen en (laten) uitvoeren van verschillende technische onderhoudsprocessen, inclusief verduurzaming. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het inkoop- en aanbestedingsbeleid en contractbeheer.
 • Belangrijke taken daarbinnen zijn het bewaken en onderhouden van het contractenbestand, uitvoeren van leveranciersselecties, opstellen van procedures voor bijvoorbeeld inkoop,en aanbesteding en het begeleiden van inkooptrajecten.
 • We verwachten dat je ons contractenbestand actualiseert met kwalitatieve en financiële resultaten als uitkomst.
 • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van contracten gericht op ons vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan liften, deurautomatiseringen, groenvoorziening en schoonmaak.
 • Je bewaakt de kosten, kwaliteit, risico's, KPI's, SLA's en leveranciersrelaties. Uitgangspunt is dat de prestaties verbeterd worden. Dit doe je samen met je collega's en de klanten.
 • Je bent in staat om deze informatie te vertalen in duurzame oplossingen en/of verbetervoorstellen, zowel technisch als procesmatig. Het sturen op KPI's / SLA's is voor jou bekend terrein.
 • Je stelt managementrapportages op binnen je eigen aandachtsgebied en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de data.
 • Je levert bijdrages aan de meerjarenonderhoudsbegroting en (technische) woningcartotheek.
 • Je draagt in algemeen zin bij aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen en het optimaliseren van integrale processen. Je vervangt en ondersteunt collega's en signaleert verbeterpunten.
 • Je bent een belangrijke schakel en vervult een spilfunctie binnen onze organisatie.

lees meer

Eisenpakket Natuurlijk zijn wij op zoek naar de perfecte collega. We verwachten daarom een CV en motivatiebrief waaruit blijkt dat jij de perfecte kandidaat bent om ons team te versterken. Je beschikt over de juiste vaardigheden om intensief samen te werken en onze dienstverlening optimaal te ondersteunen en uit te dragen. 

Wat verwachten wij van je?
 • Je hebt ervaring met technische onderhoudsprocessen;
 • Je bent goed in het plannen en organiseren van werkzaamheden;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed overtuigen en beïnvloeden;
 • Je bent pro actief en werkt graag in teamverband;
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, richting technische bouwkunde;
 • Je bent beschikbaar voor 36 uur per week. Tijdens afwezigheid of vakantie van je collega's ben je flexibel inzetbaar;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
Het uitdragen van onze kernwaarden ‘Verbindend en Ondernemend ' zijn onlosmakelijk verbonden met de functie. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
Je wordt ingeschaald volgens de CAO Woondiensten in schaal I 
(€3.445,- - € 4.531,- o.b.v. een 36-urige werkweek). 

Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo vergoeden wij twee derde deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen. We hechten belang aan jouw ontwikkeling. Je krijgt daarvoor elk kalenderjaar een ontwikkelingsbudget van € 900,- om vrij in te zetten (op basis van 36 uur per week). De sfeer bij Leystromen is informeel. En wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. 

Sollicitatieprocedure
Stel je vragen gerust aan:
 • Janne Hayes, Senior Medewerker Bedrijfsbureau (088 031 33 61) of Eveline Kienhuis, HRM adviseur (088 031 34 10)
Solliciteren en reactietermijn 
Herken jij je in dit profiel? En ben je opzoek naar een organisatie waarin SAMENWERKEN met hoofdletters geschreven wordt? Laat dan uiterlijk 6 november 2020 je reactie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton

Procedure
 • Eerste sollicitatieronde: week 47
 • Tweede gespreksronde: week 48
 • Een Belbin-teamrollentest maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

lees meer

Beschrijving werkgever Leystromen is een woningcorporatie en beheert ongeveer 9.600 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Daarmee zijn we een stevige corporatie in de regio en een bovenlokale partner die ertoe doet. 
We werken aan goede huisvesting voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met een kleine portemonnee. Dat doen we samen met ongeveer 90 enthousiaste collega's. Dagelijks zetten wij ons in voor het woongenot van onze huurders. 
Leystromen staat midden in de samenleving en wij voelen ons verbonden met de streek en de mensen. We hebben een luisterend oor voor onze samenwerkingspartners en huurders. We betrekken ze actief bij onze plannen en werken samen met hen aan vitale kernen en leefbare wijken. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Storingsmonteur in Rijen
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rijen