Vacature Allround Monteur (EI&A) - Vaassen

Vaassen

QolorTech BV
 • QolorTech BV
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
 • Heb je genoeg van de reistijd naar verschillende klussen in het land?
 • Wil je ook eens nagenieten van je verrichte werkzaamheden en daadwerkelijk verbetering realiseren?
 • Of heb je gewoon behoefte aan leuke vaste collega’s met verschillende vaardigheden die intensief samenwerken aan het maken van producten?
Kom dan als allround monteur (EI&A) in dienst van QolorTech B.V.

Allround Monteur (EI&A)
Vaassen

Om ons team compleet te maken, zijn wij opzoek naar een allround monteur. 
Binnen onze technische dienst werk je samen met Ronald, Daan en Hans aan de technische beschikbaarheid van alle productiemiddelen en de continue modernisering van onze organisatie. Je werkt zelfstandig in teamverband en krijgt daarbij veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng. In storingssituaties hou je overzicht en ben je in staat goed te luisteren naar en door te vragen aan de collega’s van productie en/of andere afdelingen, wat er precies aan de hand is. Daarnaast kan je je energie vol op krijt aan het algemene onderhoud en de technische wijzigingen en projecten. Ook zorg je ervoor dat je collega’s jouw werk indien nodig kunnen overnemen en/of voortzetten, doordat je ze goed informeert in jullie werkoverleggen en via het registratiesysteem Ultimo. En het zou fantastisch zijn als je daarnaast ook voorstellen zou doet ter verbetering van onze organisatie. In deze functie rapporteer je aan meewerkend voorman Ronald. 

lees meer

Eisenpakket
 • Een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek eventueel mechatronica
 • Kennis van de NEN 3140 regelgeving, hydrauliek / pneumatiek en PLC technieken;
 • Ten minste 1 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen een productieomgeving;
 • Een goede beheersing van de NL taal en jezelf kunt redden in het Engels en Duits
En denken we dat je zelfstandig moet kunnen werken, initiatiefrijk bent, over uitstekende analyse vaardigheden beschikt, goed kunt luisteren en helder en duidelijk kunt communiceren. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie Een informele en collegiale werkomgeving, veel afwisseling in werkzaamheden, ruimte voor zelfstandigheid en initiatief , een salaris o.b.v. je ervaring dat tussen € 2.700 - € 3.300,- bruto/maand ligt, 25 vakantie dagen per jaar, een 13e maand en de mogelijkheid tot het volgen van interne en externe opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. 

Sollicitatieprocedure
En wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je CV en een korte motivatie via onze sollicitatiepagina t.a.v. Ellen Isaäcson (HR Manager), door te klikken op de solliciteerbutton
Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Ronald Barto (meewerkend voorman TD) op nummer 06-57373183. En binnen 2 weken nemen we persoonlijk contact met je op. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: electrical, instrumentation & automation, engineer, elektro, installatiemonteur, servicemonteur, onderhoudsmonteur, maintenance, Vaassen, Apeldoorn, Gelderland,

lees meer

Beschrijving werkgever QolorTech B.V. in Vaassen (vlakbij de A50) is een familiebedrijf, waar we met circa 55 collega's intensief samenwerken aan het maken van kleur- en additief masterbatches. Masterbatches worden gebruikt om de eigenschappen van kunststof te veranderen bijvoorbeeld door ze een kleur te geven. Wij zijn een gezond en groeiend (productie)bedrijf, dat voortdurend investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers, de proces-automatisering, nieuwe producten en processen. Bij QolorTech vinden we het belangrijk dat we allemaal kwaliteitsbewust zijn, eigen verantwoordelijkheid nemen, resultaatgericht zijn en vooral met plezier samenwerken. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround Monteur in Vaassen
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Vaassen