user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teammanager Elektra Realisatie - Drenthe

in Emmen

Enexis
  • Enexis
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Als Teammanager Productie zorg je voor het optimaal functioneren van jouw team en het behalen van de gestelde doelstellingen. Je bent verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van de werkzaamheden en het beschikbaar stellen van de afgesproken capaciteit, de benodigde kennis, vaardigheden en competenties. Je neemt initiatieven die gericht zijn op verandering, verbetering van samenwerking en teambuilding. Daarnaast draag je zorg voor correcte implementatie van projecten en beleid zodanig dat deze worden begrepen en gedragen door jouw team en uniform worden uitgevoerd. Je geeft op teamniveau uitvoering aan het HR beleid door het doelgericht aansturen, coachen en ontwikkelen van je medewerkers.

lees meer

Eisenpakket Je bent een gedreven en resultaatgerichte teammanager die beschikt over een afgeronde (technische) HBO opleiding bedrijfskunde en/of bijvoorbeeld richting werktuigbouwkunde, energietechniek. Je hebt ervaring met het realiseren van cultuurveranderingen en kan managen vanuit onzekerheden. Je bent in het bezit van VCA-VOL of bent bereid dit te gaan behalen. Je hebt kennis van proces- en projectmanagement, management en kwaliteitssystemen (ISO 9001/PAS 55/VCA). Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende. Verder krijg je energie van het halen van successen met jouw medewerkers. Je weet mensen te verbinden en in hun kracht te zetten.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Beschrijving werkgever Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

De functie van Teammanager Productie valt onder de afdeling Realisatie, van de vestiging Drenthe. Deze afdeling bestaat uit verschillende teams met voornamelijk medewerkers met een technische achtergrond (monteurs, technici, uitvoerders en werkvoorbereiders) en is verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het plegen van doelmatig onderhoud en het uitvoeren van investeringswerkzaamheden.  

lees meer

Info salaris Bruto € 3.240 - € 4.629 p/m

Naast de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is er veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Verder bieden we je een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarmee zowel de medewerkers als jij, de koers van je eigen ontwikkeling in eigen hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei. Wat bieden wij?

• Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een maximum van € 4.629,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden is het maximum salaris € 5.875,- bruto per maand;
• Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je naar eigen inzicht inzetten voor het kopen van bijvoorbeeld extra verlof, een extra uitbetaling bij je salaris of bijvoorbeeld een fietsplan of extra pensioenstorting;
• 42 vakantiedagen (inclusief ADV);
• Reiskosten vergoeding en een 1e klas OV-kaart (diverse kantoren zijn op loopafstand van stations gelegen);
• Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
• Laptop en telefoon;
• Veel vrijheid, ruimte voor ideeën en initiatief!

lees meer

Teammanager Elektra Realisatie - Drenthe
Score: 8.7
Stemmen: 50

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Emmen