user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Leerling Elektromonteur Zuid Limburg

in Maastricht

Enexis
 • Enexis
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Traineeship
 • 38 uur p/w
Beschrijving functie Je hebt gevoel voor techniek en zoekt een baan waarin je kunt groeien? Wat dacht je van een baan mét een betaalde opleiding, vanaf dag 1 een eigen bus, een laptop, smartphone, goed gereedschap en kledingpakket? Upgrade je techniek en word de beste Monteur Elektra bij Enexis Netbeheer in regio Zuid Limburg. Werken en leren aan de Enexis Vakschool De Enexis Groep Vakschool biedt je een unieke, geaccrediteerde techniekopleiding op mbo 3-niveau. In 2 jaar tijd word je betaald opgeleid tot Monteur Elektra waarbij je vanaf dag 1 een mooi salaris ontvangt. Per week volg je 2 dagen theorie- en praktijkmodules, die je afrondt met een toets. De overige 3 dagen ga je op pad met een ervaren Enexis monteur, zodat je in echte praktijksituaties je kennis kan toetsen en uitbreiden. Heb je al je modules behaald, dan ben je een officieel mbo-3 diploma én een geweldige startbaan rijker. Wil je weten hoe het opleidingsprogramma er precies uitziet? Meer informatie vind je op onze website. Zo ziet je werkdag er straks uit Als Leerling Monteur Elektra is geen dag hetzelfde. Je start de dag vaak met een bak koffie op kantoor, waar je van de uitvoerder of planner hoort wat er op de planning staat. De ene keer is dat het vervangen van een verdeelkast of het ombouwen van een verdeelstation, waar je soms een paar dagen en soms een paar weken zoet mee bent. Je stapt in je eigen bus en klaart de klus. En is er even niets te doen, dan is er altijd nog de ‘teambak': kleine klusjes, zoals het schoonmaken van een verdeelstation. En als je storingsdienst hebt, is je baan nog dynamischer, diverser en leerzamer.

lees meer

Eisenpakket Je bent in het bezit van een VMBO-diploma (theoretisch, gemengd of kader) of specialisatie elektrotechniek en bent bereid om een praktijkgerichte opleiding tot Monteur Elektra (mbo 3) te volgen. Verder:
 • Ben je initiatiefrijk, flexibel en stressbestending;
 • Kun je goed zelfstandig en in teamverband werken;
 • Ben je goed met computers;
 • Ben je in bezit van een rijbewijs B, E is een pré;
 • Woon je in regio Zuid Limburg, omdat je in deze regio storingsdiensten draait;
 • Spreek, lees en schrijf je vloeiend Nederlands.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

Als Leerling Monteur Elektra werk je vanuit één van onze tien vestigingen. Op onze vestiging in Maastricht hebben we 7 teams met monteurs, technici, werkvoorbereiders, uitvoerders en technisch specialisten. Alle teamleden werken gezamenlijk aan het plaatsen van meters, herstellen van storingen, uitvoeren van inspecties en onderhouden van het elektriciteitsnet. Daarnaast werk je mee je aan nieuwbouwprojecten voor interne en externe opdrachtgevers.

Pacemaker?
Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker. Voor meer informatie klik hier.
 

lees meer

Info salaris Bruto € 1.779 - € 2.786 p/m

• Natuurlijk krijg je een goed salaris. Je start op € 1.779,- bruto per maand zodra je met je opleiding begint. Je eindsalaris als volwaardig monteur kan oplopen tot € 2.786,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor je salaris bij start al op kan lopen tot € 2.206,- bruto per maand;
• 40 vakantiedagen;
• Een volledig betaalde tweejarige mbo-opleiding;
• Op dag 1 ontvang je een eigen bus, laptop, smartphone, gereedschap en kledingpakket voor zomer en winter;

lees meer

Leerling Elektromonteur Zuid Limburg
Score: 9.6
Stemmen: 35

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Maastricht