user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teammanager Engineering & Aanleg 's-Hertogenbosch

in Den Bosch

Enexis
  • Enexis
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Als teammanager Engineering & Aanleg zorg je voor het optimaal functioneren van jouw team. Je focus ligt hierbij op het veilig en efficiënt behalen van het jaarorderboek van BNO, het realiseren van een continue teambezetting en het verder optimaliseren van productiesturing. Je hebt er plezier in om samen met je team voor het beste resultaat te gaan. Je bent een teamspeler en stelt de afdelingsbelangen boven die van je eigen team. Verder weet je de samenwerking met de collega's van de afdelingen Realisatie, WFM en RAK van Brabant Noord Oost proactief op te zoeken. Je vindt de ontwikkeling van het team heel belangrijk en geeft op een coachende wijze invulling aan de verdere groei van individuele medewerkers. Je behartigt hun belangen en geeft indien nodig aan waar de grenzen liggen. Je communiceert helder en transparant over je standpunten en besluiten binnen je team, de afdeling E&A, de vestiging BNO en de Synfra aannemers. Je bent kritisch op wat er op je af komt, zoekt naar ruimte voor verbetering en neemt geen genoegen met situaties die volgens jou anders moeten of kunnen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte implementatie van landelijke en regionale verbeterprojecten, zodanig dat deze worden begrepen en gedragen door jouw team en uniform worden uitgevoerd.

lees meer

Eisenpakket Je bent een gedreven en resultaatgerichte teammanager die beschikt over een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur richting bedrijfskunde, met technische affiniteit. Je bent in het bezit van VCA-VOL of bent bereid dit te gaan halen. Je hebt kennis van proces- en projectmanagement en ervaring met verandermanagement waarbij je mensen weet te verbinden en in hun kracht te zetten. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende bij voorkeur binnen Infra. Tot slot is het, vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

De functie van Teammanager Engineering & Aanleg valt onder de afdeling Engineering en Aanleg van de vestiging ‘s-Hertogenbosch. De afdeling Engineering en Aanleg kent vier teammanagers en ongeveer negentig medewerkers. Zij dragen zorg voor het leveren van maatwerkaansluitingen bij grootverbruik klanten, reconstructies, netverbeteringen en vervangingen. Ook realiseren we kleinverbruik aansluitingen en verbeteren we de datakwaliteit. Een divers en mooi speelveld wat zich kenmerkt door dynamiek en projectmatig werken. Het team waar jij komt te werken bestaat uit ca. 25 medewerkers met voornamelijk een technische achtergrond (engineers en medewerkers engineering).

lees meer

Info salaris Bruto € 3.240 - € 4.629 p/m

Als een van de beste werkgevers van Nederland hebben wij naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden veel aandacht voor de balans tussen werk en privéleven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Verder bieden we je een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarmee jij de koers van je carrière zelf in de hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor jouw professionele en persoonlijke groei.

Wat bieden wij?
• Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een maximum van € 4.629,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden is het maximum salaris € 5.875,- bruto per maand;
• Je secundaire arbeidsvoorwaarden kun je naar eigen inzicht inzetten voor het kopen van bijvoorbeeld extra verlof, een extra uitbetaling bij je salaris of bijvoorbeeld een fietsplan of extra pensioenstorting;
• 42 vakantiedagen (inclusief ADV);
• Reiskosten vergoeding en een 1e klas OV-kaart (diverse kantoren zijn op loopafstand van stations gelegen);
• Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
• Laptop en telefoon;
• Veel vrijheid, ruimte voor ideeën en initiatief!

lees meer

Teammanager Engineering & Aanleg s-Hertogenbosch
Score: 9.3
Stemmen: 36

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Den Bosch