user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Leerling Elektromonteur Brabant Zuid Oost

Vacature Eindhoven

Enexis
 • Enexis
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Traineeship
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Je hebt gevoel voor techniek en zoekt een baan waarin je kunt groeien? Wat dacht je van een baan mét een betaalde opleiding, vanaf dag 1 een eigen bus, een laptop, smartphone, goed gereedschap en kledingpakket? Upgrade je techniek en word de beste Elektromonteur bij Enexis Netbeheer in regio Brabant Zuid Oost.

Werken en leren aan de Enexis Vakschool
De Enexis Groep Vakschool biedt je een unieke, geaccrediteerde techniekopleiding op mbo 3-niveau. In 2 jaar tijd word je betaald opgeleid tot Elektromonteur waarbij je vanaf dag 1 een mooi salaris ontvangt. Per week volg je 2 dagen theorie- en praktijkmodules, die je afrondt met een toets. De overige 3 dagen ga je op pad met een ervaren Enexis monteur, zodat je in echte praktijksituaties je kennis kan toetsen en uitbreiden. Heb je al je modules behaald, dan ben je een officieel mbo-3 diploma én een geweldige startbaan rijker. Wil je weten hoe het opleidingsprogramma er precies uitziet? Meer informatie vind je op onze website.

Zo ziet je werkdag er straks uit
Als Leerling Elektormonteur is geen dag hetzelfde. Je start de dag vaak met een bak koffie op kantoor, waar je van de uitvoerder of planner hoort wat er op de planning staat. De ene keer is dat het vervangen van een verdeelkast of het ombouwen van een verdeelstation, waar je soms een paar dagen en soms een paar weken zoet mee bent. Je stapt in je eigen bus en klaart de klus. En is er even niets te doen, dan is er altijd nog de ‘teambak': kleine klusjes, zoals het schoonmaken van een verdeelstation. En als je storingsdienst hebt, is je baan nog dynamischer, diverser en leerzamer.

lees meer

Eisenpakket Je bent in het bezit van een VMBO-diploma (theoretisch, gemengd of kader) of specialisatie elektrotechniek en bent bereid om een praktijkgerichte opleiding tot Elektromonteur (mbo 3) te volgen.

Verder:
 • Ben je initiatiefrijk, flexibel en stressbestending;
 • Kun je goed zelfstandig en in teamverband werken;
 • Ben je goed met computers;
 • Ben je in bezit van een rijbewijs B, E is een pré;
 • Woon je in regio Brabant Zuid Oost, omdat je in deze regio storingsdiensten draait;
 • Spreek, lees en schrijf je vloeiend Nederlands

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.De functie Leerling Elektromonteur valt onder de afdeling Realisatie van de vestiging Brabant-Zuid Oost. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 135 medewerkers binnen verschillende teams met voornamelijk een technische achtergrond en is verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen laagspanning (LS), middenspanning (MS) en openbare verlichting (OV) en het onderhouden van het elektriciteits-netwerk in vestiging Eindhoven.Pacemaker? Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker.

lees meer

Info salaris Bruto € 1.779 - € 2.786 p/m

Arbeidsvoorwaarden

• Natuurlijk krijg je een goed salaris. Je start op € 1.779,- bruto per maand zodra je met je opleiding begint. Je eindsalaris als volwaardig monteur kan oplopen tot € 2.786,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waardoor je salaris bij start al op kan lopen tot € 2.206,- bruto per maand;
• 40 vakantiedagen;
• Een volledig betaalde tweejarige mbo-opleiding;
• Op dag 1 ontvang je een eigen bus, laptop, smartphone, gereedschap en kledingpakket voor zomer en winter;

lees meer

Meer informatie Selectieprocedure
Wil jij je techniek upgraden? Stuur ons dan je cv met een motivatie! Zien wij een match, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Is de match er nog steeds? Dan word je uitgenodigd voor een intake op onze Vakschool in Eindhoven of Hoogeveen. Hierbij krijg je een praktijkopdracht en maak je een online assessment. Gaat alles volgens plan, dan word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Als dat afgerond is, verwelkomen we je graag als nieuwe collega bij Enexis Groep Vakschool! Het volgende instroommoment voor (Leerling) Elektromonteurs binnen de vestiging in Brabant Zuid Oost is september 2019.

Upgrade je techniek:
Wil je eerst nog meer weten? Neem dan contact op met Leroy Meurs (Corporate Recruiter) via 06 15 27 49 17.

Een screening op basis van integriteit en vertrouwen (VOG) maakt deel uit van de selectieprocedure.

lees meer

Contactpersoon Meurs, (Leroy)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Elektromonteur in omgeving Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Eindhoven