Vacature Docent Training & Opleiding Eindhoven

Eindhoven

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als docent gas verzorg je alle veiligheids- en technische opleidingen op gasgebied voor Enexis medewerkers en voor derden. Je maakt hierbij gebruik van de site Enexisleren waar al het lesmateriaal is te vinden, zowel voor de cursisten alsook voor docenten. Als docent ben je tevens mentor voor de MBO-3-leerlingen. Naast het verzorgen van de praktijk- en theorielessen ben je mede verantwoordelijk dat ons lesmateriaal up to date blijft en denk je, samen met het team Opleidingsontwikkeling, mee in de ontwikkeling van onze opleidingen. Daarnaast zorg je, samen met de collega docenten, dat onze praktijklokalen op orde blijven.

lees meer

Eisenpakket Je hebt een HBO-werk- en denkniveau en hebt een didactische opleiding en 2e graads bevoegdheid of bent bereid deze te behalen. Je hebt ervaring in het geven van trainingen en opleidingen aan volwassenen. Ook heb je minimaal 10 jaar ervaring in de gasdistributie.
Qua competenties heb je overtuigingskracht, communiceer je op een heldere manier en ben je gericht op samenwerking. Ook heb je een creatief vermogen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Beschrijving werkgever In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werken we aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar. En zo kunnen we met onze ruim 4300 gedreven medewerkers de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door onze kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst.

De afdeling ET&O bestaat uit ongeveer 40 personen, verdeeld over 3 teams: het team Docenten, het team Opleidingsontwikkeling en het team Administratie. We werken vanuit 2 locaties; Eindhoven en Hoogeveen. Onze taak is om opleidingen te verzorgen voor medewerkers van Enexis en voor gecontracteerde aannemers.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.864 - € 4.091 p/m

Deze functie is ingedeeld in klasse 14, met een inschaling tussen € 2.864,- en € 4.091,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek;
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
Ben je al enthousiast geworden? Als sociaal werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen!
Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?
Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Misha Wittkowski (Corporate Recruiter) via 0615555245.

lees meer

Contactpersoon Misha Wittkowski
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Eindhoven