Vacature Monteur hoogspanning - Zwolle

Zwolle

Enexis
 • Enexis
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als Monteur Hoogspanning werk je elke dag in onze HS/MS stations. Je hebt een eigen bus, een laptop en vrijheid op maat. Daar weet je ook goed mee om te gaan. Je verricht montage-, inspectie en onderhoudswerkzaamheden aan elektriciteitsnetten -installaties en -stations. Daarnaast bied je ondersteuning bij controles en revisies in HS-stations en installaties. Je voert inspecties uit en je verricht schakelhandelingen. Je draait mee in de eerstelijns-storingsdienst en houdt al je werkzaamheden administratief bij. Een keer in de zes weken draai je een storingsdienst. Jouw werkgebied is de provincie Overijssel.

lees meer

Eisenpakket Je bent in het bezit van een minimale afgeronde MBO-niveau 3 diploma richting elektrotechniek/energietechniek (bijv. monteur middenspanning of monteur sterkstroominstallaties). Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA-basis diploma en BEI gecertificeerd, liefst met kennis van of ervaring met (elektra)midden- en hoogspanning aanleg. Verder heb je affiniteit met automatisering, ben je in staat om je eigen werk te organiseren, kun je vlot uit je woorden komen en ben je flexibel en stressbestendig. Je bent in het bezit van rijbewijs-BE en woonachtig in het werkgebied rondom Zwolle of je bent bereid te verhuizen omdat je daar storingsdiensten draait. Een screening op basis van integriteit en vertrouwen(VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B), Auto aanhanger (BE)
Beschrijving werkgever De afdeling Engineering & Realisatie Noord van EBS bestaat uit de teams Work Force management, Projecten en programma's, Engineering, Systemen en Beveiligingen en twee Realisatie teams. Het Realisatie team, waar de vacature ingevuld moet worden, bestaat uit een werkvoorbereider, Technisch Specialisten, Uitvoerders, Technici en Monteurs. Het team is medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van het jaarorderboek. Het jaarorderboek bestaat grofweg uit drie hoofdactiviteiten namelijk investeringen, onderhoud en storingen op HS/MS stations. We zetten onze capaciteit voornamelijk in ten behoeve van de afdeling Projecten en Programma's voor het realiseren van projecten op HS/MS stations. Verder zijn we ondersteunend voor de overige afdelingen binnen EBS en vestigingen. Het team Realisatie team Oost bestaat uit 28 collega`s. 

lees meer

Info salaris Bruto € 2.009 - € 2.870 p/m

Deze functie is ingedeeld in klasse 10, met een inschaling tussen € 2.009,- en € 2.870,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
Ben je al enthousiast geworden? Als sociaal werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen! Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.

Nog steeds enthousiast?
Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.
 • Een prachtige bus, fijne werkkleding en het beste gereedschap;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken;

Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Erik van't Wout (Recruiter Enexis EBS) via 06-25030893.

lees meer

Contactpersoon Erik Van 't Wout
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Zwolle