Vacature Technisch Adviseur - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als Technisch Adviseur voer je audits uit in het veld met betrekking tot de correcte technische uitvoering en de juiste invoer van de data. Tevens draag je er zorg voor dat (spannings) klachten van klanten uiteindelijk opgelost worden. Uit deze audits en het oplossen van spanningsklachten ontstaan gegevens die vastgelegd en gerapporteerd moeten worden op een klantvriendelijke en overzichtelijke wijze. Op verzoek van de Afdelingsmanager E&A worden klachten in het kader van veiligheid, leveringsbetrouwbaarheid en kwaliteit ook door jou beoordeeld en opgevolgd. Je levert tevens een bijdrage aan onderwerpen die voor verschillende vakgroepen geïmplementeerd moeten worden. Vanuit jouw technische expertise draag je bij aan diverse werkgroepen, verbetertrajecten, etc. Je werkt in het gehele werkgebied van de vestiging Hengelo.

lees meer

Eisenpakket

Als Technisch Adviseur heb je hbo werk- en denkniveau en minimaal een mbo4-opleiding in elektrotechniek aangevuld met relevante praktijkervaring en gerelateerde opleidingen. Verder beschik je over voldoende technische kennis van netconfiguraties en netinstallatie en -componenten. Daarnaast ben je op de hoogte van de huidige regelgeving, procedures en richtlijnen in de energiebranche. Het is belangrijk dat je collegiaal bent, zelfstandig, analytisch en dat je beschikt over goede presentatie vaardigheden. Daarbij ben je in staat om de klant op een professionele wijze te woord te staan.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.482 - € 3.546 p/m
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedagen, maar kun je in totaal nog 35,5 dagen bijkopen! Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen. 

Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling. 

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 12, met een inschaling tussen € 2.410,- en € 3.443,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. 
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

 
Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Anne de Vries (Corporate Recruiter) via [email protected] of bel/app naar 06-27178503. 

lees meer

Beschrijving werkgever

De vestiging Hengelo bestaat uit de afdeling Engineering & Aanleg en de afdeling Realisatie. De afdeling Engineering & Aanleg, waar je deel van uit maakt, is verantwoordelijk voor de nieuwbouw, uitbreidingen en voor het modificeren en vervangingen van infrastructuren. De afdeling Realisatie is verantwoordelijk voor het oplossen van storingen op gebied van gas en elektra en voor het plegen van doelmatig onderhoud. Daarnaast wordt door Realisatie een grote bijdrage geleverd aan de investeringswerkzaamheden van de afdeling Engineering & Aanleg. De sfeer binnen onze vestiging in Hengelo is informeel en we vinden het belangrijk dat iedereen ruimte krijgt om te leren en ontwikkelen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Hengelo (OV) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Hengelo (OV)