Vacature Operator SFFD - Boxmeer

Boxmeer

MSD Nederland
 • MSD Nederland Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Wij zijn op zoek naar meerdere Operators Farmacie voor onze nieuwe en hoog geautomatiseerde fabriek. Heb jij meerdere jaren werkervaring als Operator en wil jij je steentje bijdragen aan de opstart van onze nieuwe productiesite? Ben jij een kartrekker en denk jij graag mee over hoe het beter kan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Welkom in ons team
Voor onze nieuwe productieplant genaamd “SFFD”, wat staat voor Sterile Filling & Freeze-drying Department, zijn wij op zoek naar meerdere Operators Farmacie. Onze nieuwe productieplant SFFD is onderdeel van de business unit, oftewel Integrated Process Team (IPT), Live Vaccins. Hier worden levende vaccins geproduceerd aan de hand van Good Manufacturing Practice (GMP) normen. Dit gebeurt binnen een cleanroomomgeving waarin aseptisch wordt gewerkt en gezondheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Momenteel zijn wij druk bezig met de bouw van onze nieuwe productieplant, deze vordert gestaag. In de zomer van 2020 verwachten wij actief productie te kunnen gaan draaien.

Voor onze locatie in Boxmeer zijn wij op zoek naar een:
Operator Farmacie

Wij zijn op zoek naar meerdere Operators Farmacie die het gaaf vinden om in onze gloednieuwe fabriek aan de slag te gaan. Momenteel zijn wij op zoek naar onze eerste lichting Operators. Werkinhoudelijk betekent dit dat onze eerste lichting Operators bezig gaat zijn met het complementeren van werkinstructies, het testen van machines / processen en het trainen van nieuwe medewerkers. Verder krijg je uiteraard allereerst zelf een uitgebreide training.
De werkzaamheden zijn het eerste jaar (geheel 2020) in dagdienst, waarna we per begin 2021 gaan werken in een 2 ploegendienst á 5 dagen in de week. Afhankelijk van de marktvraag zal er in de toekomst ook in de weekenden gewerkt gaan worden.


Verantwoordelijkheden:
 • Uitvoeren van aseptische en/of steriele productiewerkzaamheden;
 • Bedienen en productie klaar maken van producten, productiemiddelen en apparatuur;
 • Uitvoeren van autonoom onderhoud aan onze machines;
 • Verrichten van werkzaamheden voorafgaand en na afloop van het productieproces;
 • Registratie en opvolgen van afwijkingen van het proces ten behoeve van vrijgifte van het product;
 • Het in acht nemen en werken volgens de voorschriften voor Veiligheid, GMP en Hygiëne;
 • Ondersteuning bieden aan Senior operators en mentoren met betrekking tot opleiding en training van nieuwe medewerkers;
 • Actief deelnemen aan het afdelingsoverleg.

Animal Health Division
Onze Animal Health divisie zet zich in voor de bescherming en verbetering van de gezondheid, het welzijn en prestaties van dieren. In nauwe samenwerking met dierenartsen, veehouders, eigenaars van huisdieren en overheden ontwikkelen wij een ongeëvenaard assortiment van diergeneeskundige farmaceutische producten, vaccins en oplossingen en diensten voor gezondheidsbeheer. Wij zijn een van de eerste bedrijven dat zich richt op biologische R&D voor diergezondheid.

lees meer

Eisenpakket Wij vragen
 • Een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding (bijvoorbeeld MLO, MTS of VAPRO B);
 • Enkele jaren werkervaring als operator binnen een productieomgeving (bijvoorbeeld: chemie, farmacie, voeding, semi-conductor of high tech);
 • Gevoel voor hygiënisch en aseptisch werken;
 • Kritische kijk op de gevoerde processen en een open mind voor verbeteringen;
 • Omgaan met en bedienen van fijngevoelige en kwetsbare apparatuur;
 • Nauwkeurigheid bij het volgen van voorschriften en het vastleggen van productiegegevens volgens GMP principes;
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Bereidheid tot het werken in een twee ploegensysteem en uiteindelijk in de weekenden.

Verder ben je communicatief sterk en denk je graag mee in hoe het beter en anders kan. Je bent pro-actief en haalt voldoening uit het trainen en opleiden van nieuwe medewerkers. Vandaar is goed kunnen werken in teamverband vereist.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als “Merck” in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als “MSD” in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten. Ons doel is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren, die levens redden en verbeteren. Met 69.000 werknemers in meer dan 140 landen werken we met ultramoderne technieken in laboratoria en fabrieken om innovatieve behandelingen aan te kunnen bieden voor een betere gezondheid van mens en dier. We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling. In Nederland werk je met 6.000 collega’s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Een competitief salaris;
Meer informatie Wij bieden
Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:
•           Een competitief salaris;
•           35,5 vakantiedagen;
•           8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
•           Incentive Plan;
•           Een uitstekend pensioen;
•           Reiskostenvergoeding;
•           Verschillende trainingsmodules.

Wie we zijn…
Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als “Merck” in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als “MSD” in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten. Ons doel is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren, die levens redden en verbeteren. Met 69.000 werknemers in meer dan 140 landen werken we met ultramoderne technieken in laboratoria en fabrieken om innovatieve behandelingen aan te kunnen bieden voor een betere gezondheid van mens en dier. We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling. In Nederland werk je met 6.000 collega’s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

Waar we naar zoeken…
Dankzij ons veelzijdige product portfolio kunnen we een interessante werkplek bieden voor iedereen. In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar hoogopgeleiden die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, maar net zo belangrijk zijn de diverse functies die onze fabrieken draaiende houden en de dynamiek van logistieke processen kunnen sturen. Samen werken we aan doorbraken op het gebied van gezondheid die de komende generaties zullen beïnvloeden. We nodigen je uit om samen met ons mee te denken en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie. Samen gaan we door met het uitvinden voor het leven, het beïnvloeden van levens en het inspireren van elkaar om zo tot de beste resultaten te komen.
INVENT.
IMPACT.
INSPIRE.

We zijn er trots op dat we een bedrijf zijn dat de waarde van diverse, getalenteerde en toegewijde mensen samenbrengt en omarmt. De snelste manier om innovatie te doorbreken is wanneer diverse ideeën samenkomen in een inclusieve omgeving. We moedigen onze collega's aan om respectvol naar elkaar te zijn en gezamenlijk problemen te benaderen. We zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en toegewijd is aan het bevorderen van een inclusieve en diverse werkplek.

lees meer

Contactpersoon Juul Grubben
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Boxmeer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Boxmeer