user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature E&D Constructeur (E&D team van Innovatec zoekt versterking!)

Vacature Asperen

Innovatec Hatchery Automation
 • Innovatec Hatchery Automation Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Een gevarieerde job
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van productietekeningen (3D modellen) van innovatieve broederijmachines (automatisering/machinebouw). Hierbij maak je gebruik van Inventor. Je maakt onderdeel uit van het E&D (Engineering & Drafting) team.

Dat klink interessant! Maar wat doet Innovatec precies?
Innovatec is producent van innovatieve oplossingen voor de kuikenbroederij. Sinds 1991 kennen wij de wereld van de broederij automatisering en mechanisatie. Daarmee is Innovatec Europa's meest ervaren leverancier in dit gespecialiseerde vakgebied.
Vanuit onze hoofdvestiging in Asperen zijn al in meer dan 50 landen ruim 950 klantgerichte oplossingen geleverd. Van stand-alone units tot complete productielijnen. Het totale proces van verkoop, engineering, constructie, productie, montage tot en met After Sales & Service vindt in eigen beheer plaats.

En wat zijn de taken die bij deze functie horen?
 • Binnen een team van Engineers je projectmatig bezighouden met het (door)ontwikkelen van losse componenten en complete machinelijnen.
 • In samenwerking met de projectleiders op zoek gaan naar de beste oplossing voor de klant.
 • Gedurende het traject ben je verantwoordelijk voor de details.
 • Vervaardigen van technische tekeningen (3D modellen) in Inventor en zorgdragen voor de gedetailleerde documentatie.
 • Daarnaast geef je door het opstellen van gedetailleerde productietekeningen en componentlijsten sturing aan de productie en de toeleveranciers.
 • Voor een groot deel van de technische vragen ben jij hierin het aanspreekpunt.

lees meer

Eisenpakket Mooi bedrijf en een leuke functie! Wat voor type persoon zoeken jullie?
Je bezit een praktische instelling. Hebt een goed analytisch vermogen en je bent een teamspeler. Tevens heb je het vermogen om overzicht te houden en bent niet bang om buiten kaders te denken.

Tot slot voldoe je aan de volgende harde eisen:
 • Minimaal MBO + werk- en denkniveau,
 • Een afgeronde werktuigbouwkundige of mechatronica opleiding,
 • Enige jaren aantoonbare constructeurs- en projectervaring bij voorkeur in de machinebouw,
 • Ervaring met Inventor of een gelijkwaardig pakket,
 • Ervaring met gangbare software pakketten,
 • Redelijk beheersing van de Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Innovatec is producent van innovatieve oplossingen voor de kuikenbroederij. Sinds 1991 kennen wij de wereld van de broederij automatisering en mechanisatie. Daarmee is Innovatec Europa's meest ervaren leverancier in dit gespecialiseerde vakgebied.
Vanuit onze hoofdvestiging in Asperen zijn al in meer dan 50 landen ruim 950 klantgerichte oplossingen geleverd. Van stand-alone units tot complete productielijnen. Het totale proces van verkoop, engineering, constructie, productie, montage tot en met After Sales & Service vindt in eigen beheer plaats.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Een hecht bedrijf met korte lijnen. Dat betekent dat we makkelijk bij elkaar binnenlopen en snel kunnen schakelen. Je komt ook te werken in een dynamische en internationale werkomgeving, we zijn in ruim 50 landen actief. We hebben uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en geen dag is saai gezien de uitdagende technische projecten die het verschil maken op de markt. Tot slot zijn we een stabiel bedrijf dat tevens deel uitmaakt van de sterke EW GROUP.

De volgende zaken zijn bij ons vanzelfsprekend:

• Marktconform salaris,
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Meer informatie Hebben we je overtuigd?
Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Rudolf de Leeuw (Manager R&D) via +31 (0)345 642 995.
Contactpersoon Dhr. Evers
0653267499
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Technisch tekenaar in omgeving Asperen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Asperen