Vacature Field Supervisor - Rotterdam

Rotterdam

Vopak
 • Vopak Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Je rol als Field Supervisor bij Vopak
Dankzij jouw doortastendheid en technische begeleiding kunnen (onder)aannemers hun werk veilig, goed en op tijd doen. Van het reviewen van tekeningpakketten tot het aanvragen van werkvergunningen; de diversiteit in je werk is enorm. Bij het laden en lossen van de verschillende grondstoffen van onze klanten, moeten we kunnen rekenen op goed werkende terminals en tanks. Dat betekent dat er veel projecten lopen om het onderhoud op hoog niveau uit te voeren. Als Field Supervisor begeleid je deze projecten op de terminals.

En wat je verder doet:
 • Het checken van technische specificaties, werkomschrijvingen en tekeningen.
 • Het bespreken van de werkzaamheden voor de komende dag.
 • Het begeleiden van de aannemers in hun werk.
 • De controle van de werkzaamheden qua planning, veiligheid en kwaliteit.
 • Jouw (technische) begeleiding waardoor de aannemers tijd effectief, goed voorbereid en veilig hun geplande werk kunnen doen.
We werken in een omgeving waar rust en hectiek elkaar continu afwisselen. We doen het voor elkaar en met elkaar en alles gebeurt in een gemoedelijke sfeer met veel collegialiteit. We spreken elkaar dus ook gewoon aan op zaken op een directe en professionele manier.

lees meer

Eisenpakket Wat jij meebrengt als Field Supervisor
Jij gaat voor de oplossing, nog voordat een probleem opduikt. Je weet anderen te overtuigen van je standpunt en stelt de juiste vragen om je goed te informeren. Verder heb je:
 • Een technisch mbo-diploma en enkele jaren ervaring, het liefst binnen olie & gas of industrie.
 • Ervaring met NEN-gerelateerde normen en snap je wat we met ITP en QC bedoelen.
 • Goede leidinggevende skills, waarmee je iedereen aanstuurt.
 • Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands én Engels.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Koninklijke Vopak N.V. is ’s werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare bulk chemicaliën, gassen en olieproducten. Vopak heeft een wereldwijd netwerk van tankterminals. Deze terminals liggen op strategische plaatsen voor gebruikers ten opzichte van de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie, voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat voor een groot aantal industrieën.

We hebben bijna 400 jaar ervaring op het gebied van opslag en doorvoer. Alles wat we doen, staat in het teken van service aan onze klanten. Omdat we alles in het werk stellen om onze klanten beter te laten presteren, zijn we voor die klanten echte zakenpartners. Ons werk is transparant en steunt op toewijding, onvoorwaardelijke betrokkenheid bij onze medewerkers en wederzijds vertrouwen.

Aandelen Vopak zijn genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs (AEX).
In totaal werken wereldwijd ruim 6.000 mensen bij Vopak en de diverse joint ventures.

--

Royal Vopak is the world’s leading independent tank storage company. We operate a global network of terminals located at strategic locations along major trade routes. With a history of over 400 years, and a strong focus on sustainability, we ensure safe, clean and efficient storage and handling of bulk liquid products and gases for our customers. We handle vital products ranging from chemicals, oil, gases and LNG to biofuels and vegoils.

Vopak is listed on the Euronext Amsterdam stock exchange and is headquartered in Rotterdam, the Netherlands. Including our joint ventures and associates, we employ an international workforce of over 6000 people.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring.
Meer informatie Vopak regelt het goed voor je
Werken in een professionele omgeving met collega’s waarmee je kan lachen. En je krijgt:
 • Vakantietoeslag van 8,33%
 • De optie om 10 extra verlofdagen per jaar te kopen, naast de 30 die je al krijgt.
 • Een collectieve zorgverzekering, waarbij Vopak 50% van je nominale premie betaalt.
 • Een mooie pensioenregeling via ons eigen pensioenfonds.
 • Veel vrijheid. Neem je initiatief? Dat vinden we mooi.

Welkom bij de club!
In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote global organisatie. We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière, vaak ook van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud, echt Rotterdams bedrijf houden we van doorpakken, zijn we direct en vinden we elkaar snel.

Interesse? Tijd voor actie!
Laat jij onze projecten soepel draaien? Dan horen we graag van je!

Onze sollicitatieprocedure ziet er zo uit: 1ste gesprek – Assessment – 2de gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Tamara Selevsek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rotterdam