Vacature Junior Field Supervisor Automation - Rotterdam

Rotterdam

Vopak
 • Vopak Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Je rol als Junior Field Supervisor Automation
Het aansturen van een team van onderaannemers binnen een of meerdere van onze technische projecten. Als Junior Field Supervisor Automation ben je verantwoordelijk voor een correcte bewaking van de voortgang en de terugkoppeling naar de aannemer en de interne klant. Je zorgt voor de juistheid van technische specificaties, werkomschrijvingen, tekeningen en de tijdigheid van de voorbereidingen van vergunningaanvragen. Je bent en communiceert proactief over de voortgang, knelpunten, budgetoverschrijdingen en resultaten. Je draagt zorg voor de juiste veiligheidsbeleving in het veld. In samenwerking met de aannemers in het veld stel je werkvergunningen op, tevens ben je hun eerste aanspreekpunt. Je controleert de functioneel en technische ontwerpen en de RFA/RFC pakketten ruim voordat de uitvoering van de werkzaamheden plaatsvindt.

En wat je verder doet:
 • Het organiseren en bijwonen van de FAT & SAT t.b.v. de PLC en SCADA software;
 • Het vrij plannen van de infrastructuur in samenwerking met de afdeling Customer Service & Planning;
 • Het bewaken van de kosten (meer/minder werk) de voortgang en kwaliteit van het werk en het escaleren van afwijkingen binnen het projectteam.
 • Het houden van start werkbesprekingen met de aannemer en het checken van Last Minute Risc Assessment (LMRA);
 • Het incidenteel assisteren bij het opstellen van Taak Risico Analysis;
 • Het initiëren van of deelnemen aan Management of Change meetings;
 • Het deelnemen en input leveren aan Hazard and Operability (HAZOP) en Failure Mode, Effect en Criticality Analysis studies. (FMECA).

lees meer

Eisenpakket Wat jij meebrengt als Junior Field Supervisor Automation
Als Junior Field Supervisor Automation heb je veiligheid hoog in de vaandel staan en onderhoud je veel contacten zowel in- als extern. Met jouw analytische skills, probleemoplossend vermogen en je goede communicatieve vaardigheden weet jij als geen ander te overtuigen. Vanuit deze overtuigingskracht weet je daarom met gemak aansturing te geven aan de diverse aannemers. Verder heb je:
 • HBO werk- en denkniveau en een opleiding een technische richting. Bij voorkeur automation.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de industrie of tankopslag.
 • Ervaring met documentmanagement, voortgangsrapportage, kwaliteitsborging en veiligheidseisen.
 • Ervaring met Automatiserings engineering, Datacommunicatie, PLC-SCADA enis een pre. (o.a. Allen Bradley, Philips en PMSX). Instrumentatie, Meet- en regeltechniek, Commissioning en het Inbedrijfstellen.
 • In het bezit van een VCA VOL. Of bereid deze te halen.
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in spraak en schrift.
 • Je bent in staat om technische tekeningen en P&ID’s op de juiste manier te interpreteren.
 • Verder heb je een sterk cijfermatig inzicht en maak je nieuwe methodieken en systemen snel eigen. Ook ben je eventueel bereid om incidenteel buiten reguliere werktijden projectwerkzaamheden uit te voeren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Koninklijke Vopak N.V. is ’s werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare bulk chemicaliën, gassen en olieproducten. Vopak heeft een wereldwijd netwerk van tankterminals. Deze terminals liggen op strategische plaatsen voor gebruikers ten opzichte van de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie, voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat voor een groot aantal industrieën.

We hebben bijna 400 jaar ervaring op het gebied van opslag en doorvoer. Alles wat we doen, staat in het teken van service aan onze klanten. Omdat we alles in het werk stellen om onze klanten beter te laten presteren, zijn we voor die klanten echte zakenpartners. Ons werk is transparant en steunt op toewijding, onvoorwaardelijke betrokkenheid bij onze medewerkers en wederzijds vertrouwen.

Aandelen Vopak zijn genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs (AEX).
In totaal werken wereldwijd ruim 6.000 mensen bij Vopak en de diverse joint ventures.

--

Royal Vopak is the world’s leading independent tank storage company. We operate a global network of terminals located at strategic locations along major trade routes. With a history of over 400 years, and a strong focus on sustainability, we ensure safe, clean and efficient storage and handling of bulk liquid products and gases for our customers. We handle vital products ranging from chemicals, oil, gases and LNG to biofuels and vegoils.

Vopak is listed on the Euronext Amsterdam stock exchange and is headquartered in Rotterdam, the Netherlands. Including our joint ventures and associates, we employ an international workforce of over 6000 people.

lees meer

Info salaris Bruto € 3.465 - € 5.800 p/m

Een marktconform salaris van minimaal €3.465,- en maximaal €5.800,- .
Meer informatie Vopak regelt het goed voor je
Werken in een professionele omgeving met collega’s waarmee je met plezier samenwerkt. En je krijgt:
 • Vakantietoeslag van 8,33%.
 • De optie om 10 extra verlofdagen per jaar te kopen, naast de 30 die je al krijgt.
 • Een collectieve zorgverzekering, waarbij Vopak 50% van je nominale premie betaalt.
 • Een mooie pensioenregeling via ons eigen pensioenfonds.
 • Veel vrijheid. Neem je initiatief? Dat vinden we mooi.

Welkom bij de club!
In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote global organisatie. We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud, echt Rotterdams bedrijf houden we van doorpakken, zijn we direct en vinden we elkaar snel.

Interesse? Tijd voor actie!
Is deze rol jou op het lijf geschreven? Wij horen graag van je!

Onze sollicitatieprocedure ziet er zo uit: 1ste gesprek – Assessment – 2de gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Tamara Selevsek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rotterdam