Vacature Word jij onze toekomstige Shiftleader? - Rotterdam

Rotterdam

Vopak
 • Vopak Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Over de hele wereld verbinden we het aanbod van en de vraag naar essentiële producten en grondstoffen. Energie waarmee mensen hun huizen kunnen verwarmen en de wereld rondreizen. Voedsel voor een veranderende planeet, grondstoffen en chemicaliën voor bedrijven. Producten die essentieel zijn voor het bestaan van mensen. Wij zorgen voor een veilige, efficiënte en schone opslag van al deze producten. De wereldwijde energietransitie, de groeiende wereldbevolking en alle nieuwe mogelijkheden van opkomende technologieën zijn belangrijke veranderingen waar wij ons als organisatie mee bezighouden. Spreekt deze internationale werkomgeving jou aan en beschik je over de juiste mindset en vaardigheden, reageer dan nu en kom ons Vopak Team versterken.

Word jij onze toekomstige Shiftleader?
Vopak Terminal Vlaardingen, onderdeel van Koninklijke Vopak, is gespecialiseerd in de op- en overslag van plantaardige oliën, dierlijke vetten, biodiesel-componenten en base-oils. Met een opslagcapaciteit van bijna 600.000 kubieke meter en de centrale ligging en goede infrastructuur, neemt de Vlaardingse terminal een belangrijke positie in als distributie- en opslag hub. Medewerkers werken met en voor elkaar. Afdeling Operations is verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden op de terminal. Vanuit de Dagdienst is men dagelijks actief bezig met het laden en lossen van tankauto’s en wagons. De Volcontinu richt zich op het laden en lossen van schepen, alle interne product verplaatsingen en ondersteunt de Dagdienst indien nodig. Gezamenlijk wordt ervoor gezorgd dat alle werkzaamheden op de terminal worden uitgevoerd met inachtneming van de milieu- en veiligheidseisen. Onze klanten moeten kunnen rekenen op de beste kwaliteit van onze dienstverlening.

Als Operations Professional volg je een ontwikkelingstraject in de Volcontinu met als doel je binnen 5 jaar op te leiden tot shiftleader. Het ontwikkelingstraject start met het volledig eigen maken van alle operationele activiteiten van Vlaardingen. Gedurende die eerste periode geef je uitvoering aan de werkzaamheden met betrekking tot het laden en lossen van zeeschepen, lichters, tankauto’s, wagons, interne overpompingen, controle werkzaamheden. Nadat je dit deel van je ontwikkelingstraject eigen heb gemaakt, zal er een maatwerktraject volgen om door te groeien naar een Shiftleader functie. Je werkt mee aan een veilige, goede kwalitatieve en efficiënte dienstverlening zowel in- als extern. Wij willen onze klanten de best mogelijke service verlenen.

Jouw ontwikkelprogramma in bulletpoints:
 • De eerste fase van het programma is het eigen maken van terminalkennis. Vervolgens ga je op operationeel slag om volwaardig operator te worden en neem je deel aan projecten;
 • Vervolgens volgt een maatwerk opleidingsprogramma, waaronder:
  • ontwikkeling tot Team leader
  • ontwikkeling tot Proces Controller”
  • ontwikkelen tot Shiftleader
 • Tijdens je ontwikkeling wordt je uitgedaagd om terminal / team verbeteringen te initiëren en uit te voeren en wordt je betrokken bij diverse innovatie projecten. Hiermee kan je je project skills ontwikkelen die je ook nodig hebt om een shiftleader rol succesvol uit te voeren.
 • Je krijgt een mentor aangewezen. Deze helpt je onder andere met jouw persoonlijke ontwikkeling en bijvoorbeeld ook bij het opbouwen van een netwerk aan Vopak collega’s.

lees meer

Eisenpakket Wat jij meebrengt:
 • Tenminste HBO werk- en denkniveau met een afgeronde HBO opleiding;
 • Een motivatiebrief waarin je ons weet te overtuigen van jouw interesse en ambitie om onze operationele processen te verbeteren en jouw leidinggevende skills te ontwikkelen;
 • Circa 5 jaar werkervaring binnen operations, een vergelijkbare industrie of de wereld van Vopak is een pré;
 • Bereidheid jezelf maximaal uit te dagen in je werk en persoonlijke ontwikkeling;
 • Wie ben jij: teamplayer, flexibel, communicatief vaardig, integer, energiek, ambitieus, ownership en een goed veiligheidsbewustzijn.
 • Veel vrijheid. Neem je initiatief? Dat vinden we mooi

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B), Auto aanhanger (BE)
Beschrijving werkgever Koninklijke Vopak N.V. is ’s werelds grootste onafhankelijke dienstverlener in tankopslag, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare bulk chemicaliën, gassen en olieproducten. Vopak heeft een wereldwijd netwerk van tankterminals. Deze terminals liggen op strategische plaatsen voor gebruikers ten opzichte van de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie, voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat voor een groot aantal industrieën.

We hebben bijna 400 jaar ervaring op het gebied van opslag en doorvoer. Alles wat we doen, staat in het teken van service aan onze klanten. Omdat we alles in het werk stellen om onze klanten beter te laten presteren, zijn we voor die klanten echte zakenpartners. Ons werk is transparant en steunt op toewijding, onvoorwaardelijke betrokkenheid bij onze medewerkers en wederzijds vertrouwen.

Aandelen Vopak zijn genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs (AEX).
In totaal werken wereldwijd ruim 6.000 mensen bij Vopak en de diverse joint ventures.

--

Royal Vopak is the world’s leading independent tank storage company. We operate a global network of terminals located at strategic locations along major trade routes. With a history of over 400 years, and a strong focus on sustainability, we ensure safe, clean and efficient storage and handling of bulk liquid products and gases for our customers. We handle vital products ranging from chemicals, oil, gases and LNG to biofuels and vegoils.

Vopak is listed on the Euronext Amsterdam stock exchange and is headquartered in Rotterdam, the Netherlands. Including our joint ventures and associates, we employ an international workforce of over 6000 people.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Een marktconform salaris op basis van kennis en relevante werkervaring;
Meer informatie Vopak regelt het goed voor je
Werken in een professionele omgeving met collega’s waarmee je met plezier samenwerkt. En je krijgt:
 • Vakantietoeslag van 8,33%;
 • De optie om 10 extra verlofdagen per jaar te kopen;
 • Een collectieve zorgverzekering, waarbij Vopak 50% van je nominale premie betaalt;
 • Een mooie pensioenregeling via ons eigen pensioenfonds;
 • Veel vrijheid. Neem je initiatief? Dat vinden we mooi.

Welkom bij de club!
In onze sterke familiecultuur hebben we aandacht voor onze mensen, ook al zijn we inmiddels een grote global organisatie. We kijken wat je kunt en geven je mooie kansen. Zo leer je je hele carrière van de mensen om je heen. Op zowel nationaal als internationaal hebben we interessante trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Als 400 jaar oud, echt Rotterdams bedrijf houden we van doorpakken, zijn we direct en vinden we elkaar gemakkelijk.

Tijd voor actie
Zie jij jezelf al op onze terminal werken? Wij horen graag van je!!

Onze sollicitatieprocedure ziet er zo uit: 1ste gesprek – Assessment – 2de gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Laura Witmer
+31 (0)10 400 2911
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rotterdam