Vacature Engineer

Heel Nederland

Koninklijke BAM Groep N.V.
  • Koninklijke BAM Groep N.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie We zoeken ze allemaal; talenten in de engineering. En dat weet jij ook. Dus laten we dit eens anders aanpakken. Geld, auto’s, technische snufjes: allemaal zijn het niet de onderscheidende factoren waardoor jij bepaalt of je bij een bedrijf komt werken. Wij hopen dat je het vooral doet uit de liefde voor je vakgebied, en juist dat kan BAM jou bieden. Want of je nu houdt van de meest ingewikkelde vraagstukken in de civiele techniek, of meer richting de advieskant wilt duiken binnen BAM Advies en Engineering, hier bepaal je zelf de indeling van jouw loopbaan. Dat geld en die auto, daar komen we wel uit. De ontwikkeling van jou als professional én als persoon, daar gaat het om.

Wat ga je doen?
Wij hoeven de ervaren en zelfs startende engineers niet meer te vertellen wat je gaat doen als engineer. We horen het je al denken: “Maar wat ga ik anders of zelfs beter doen bij BAM dan wat ik nu al doe bij mijn huidige werkgever?” Een volkomen terechte vraag. Als het puur aankomt op de werkzaamheden, durven wij de handen in het vuur te steken als we beweren dat je bij BAM de gaafste projecten kunt doen die ons land te bieden heeft. De Afsluitdijk, Booijmans van Beuningen en natuurlijk de Zalmhaventoren; stuk voor stuk ingewikkelde engineeringsvraagstukken. En dat is slechtst een kleine greep uit onze projecten. BAM is vooruitstrevend en innovatief op het gebied van engineering. Duurzaam bouwen, daar gaan we voor, daarom zijn we continue op zoek naar de beste methode om dit te bewerkstelligen.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Ervaring met dit, ervaring met dat, we kennen de standaard lijsten wel. Wij zoeken een persoon, een karakter, niet een checklist. Iemand bij wie engineering een speciaal plekje in zijn of haar hart heeft veroverd, en dit graag nog verder wilt onderzoeken. Iemand die een kick krijgt van de meest ingewikkelde vraagstukken, en er niet voor terugdeinst kritisch te zijn, ook naar anderen. Iemand die graag voorop loopt als het gaat om de ontwikkelingen in dit vakgebied, en daardoor een sterke sparringpartner kan zijn. Iemand die snapt dat integraal werken het heden en de toekomst is.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Beschrijving werkgever Building the present, creating the futureOnze maatschappij verandert voortdurend en de bebouwde omgeving beweegt daarin mee. Met the internet of things, big data en virtual reality kan slim worden ingespeeld op, bijvoorbeeld, woonbehoeften. En wat is het effect van zelfrijdende auto’s op de infrastructuur van de nabije toekomst? Daarnaast heeft de enorme vlucht die de technologie de afgelopen jaren nam, innovaties voortgebracht die uitstekend toepasbaar zijn in het bouwproces: robotisering, 3D-printers en drones.Nieuwe contractvormen vragen om een meer klantgerichte aanpak, waarbij de eindgebruiker en de omgeving het uitgangspunt vormen. Ontwikkelingen in de circulaire economie motiveren om voor elke vraag een duurzame oplossing te bieden. Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM heeft de ambitie voorop te lopen bij deze vernieuwingen. Jij ook?Koninklijke BAM Groep: de ondernemende bouwer, wereldwijd, met aandacht voor digitalisering en innovatieve en duurzame bouwoplossingen. Van tunnels en ziekenhuizen in Nederland tot havens en musea in het verre buitenland. BAM staat aan de basis van vele toonaangevende projecten. BAM is actief in de business lines Bouw en vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van Publiekprivate samenwerking. Je komt BAM tegen in elke fase van het bouwproces: van projectontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud.BAM is een van de grootste bouwondernemingen van Europa. In Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland nemen we leidende marktposities in. Met zo’n 19.500 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand, waarbij duurzaamheid, innovatie en digitalisering voorop staan. BAM is building the present, creating the future.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Wat bieden wij?
Dat je betaald wordt voor je inspanningen en een auto, telefoon en laptop ontvangt om je werk goed te kunnen doen, zijn voorwaarden die iedereen zo langzamerhand wel begrijpt.

Wij bieden je dat, maar nog belangrijker; Ons aanbod draait niet alleen om beloningen voor het behalen van persoonlijke en team doelstellingen. Wij bieden je een uitdagende omgeving waar je kansen gaat zien, die je dan ook kunt pakken. Een omgeving waar je mag groeien, in jouw eigen gewenste ontwikkelgebieden. De mogelijkheid tot een loopbaan, niet uit te drukken in primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Mocht je momenteel werken in de civiele techniek, en zou je willen weten hoe het is bij de buren van de utiliteitsbouw? Ga ervoor! Regie over je eigen loopbaan, zoals het moet zijn.

Over ons
Wij geloven dat élke rol, van monteur tot projectmanager, en van uitvoerder tot engineer, de persoon op de stoel centraal moet stellen. Daarom bepalen we samen, tijdens de maximaal 2 gesprekken, hoe jouw perfecte functie eruit zou zien en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Werk je het liefst aan de meest uitdagende werken, dan leggen we daar jouw focus. Ontwikkel je jezelf graag juist verder op jouw vaardigheden in projectmanagement, dan oriënteren we je rol op die manier.

lees meer

Nynke Wouda Contactpersoon Mevr. Nynke Wouda
+31 (0)611074108
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Engineer in Bunnik Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Bunnik