Vacature Senior Bouw kostendeskundige Grote Projecten - Bunnik

Bunnik

Koninklijke BAM Groep N.V.
 • Koninklijke BAM Groep N.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Ben jij in staat om in een complexe multidisciplinaire omgeving het hoofd koel te houden en te komen tot een goed gefundeerde prijs voor onze integrale tenders in de utiliteitsbouw?

Wat ga je doen?
Als Senior Bouwkostendeskundige ben je onderdeel van een tenderteam, met als doel een winnende inschrijving te doen. Je werkt in het bedrijfsonderdeel BAM Bouw en Techniek Grote Projecten en bent verantwoordelijk voor de kostprijsbepaling van projecten vanaf 40 miljoen euro. Deze projecten bevinden zich in de utiliteitsbouw, zijn multidisciplinair en vaak complex. Het tenderteam bestaat uit collega’s die verantwoordelijk zijn voor de andere disciplines, zoals werktuigbouw, elektrotechniek en ABK; het team wordt aangestuurd door een tendermanager. Samen met deze collega’s vorm je het kernteam van een tendertraject en zorg je ervoor dat de beste inschrijving gedaan wordt:
 • Je voert zelfstandig bouwkundige kostenanalyses uit en maakt kostenplannen en kostenramingen.
 • Je voert voortdurend overleg met de andere disciplines t.b.v. een integrale beste aanbieding en bent eindverantwoordelijk voor de integrale kosten aanbieding.
 • Je hebt regelmatig overleg met marktpartijen (onderaannemers en leveranciers) om te komen tot een goede kostprijsbepaling. BAM werkt met (vaste) partners voor strategische onderdelen, jij bent onderdeel van de gesprekken met deze partijen en gebruikt je vak- en projectkennis om samen met deze partners een onderscheidende, dekkende en juiste begroting op te stellen.
 • In bouwteams en/of ontwikkeltrajecten zit je aan tafel om samen met de klant en ons team budgetten te bewaken en de dialoog mede te voeren ten einde keuzes te ondersteunen en optimalisaties te realiseren.
 • Je denkt mee in bouwmethodieken (maakbaarheid) en optimalisaties, alternatieven, risico analyses en kansberekeningen.
 • Je organiseert reviews op onze financiële aanbiedingen (vier ogen principe); zelf of intercollegiaal.
 • Je bent verantwoordelijk voor het prijsvormingsproces t.a.v. uniforme, ordelijke afronding prijsvorming.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ervaren kostendeskundige. Je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding richting bouwkunde of civiele techniek aangevuld met cursussen in calculatie/prijsvorming. Je hebt al enkele grote tenders gedraaid binnen de utiliteitsbouw en bent daarom in staat om zelfstandig bouwkosten analyses, kostenplannen en kostenramingen te maken. Je vindt het leuk om integraal samen te werken met je collega’s van de werktuigbouw en de elektrotechniek. Je hebt sterke communicatie- en teamvaardigheden. Leiderschap skills en een onafhankelijke en toegewijde manier van werken maken je profiel compleet.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Beschrijving werkgever BAM Bouw en Techniek – Grote Projecten is de uitvoerende business unit voor omvangrijke en complexe (integrale) bouw- en installatieprojecten met een afzonderlijke omvang van > € 40 mio centraal gestuurd vanuit Bunnik. Wil je meer weten over de projecten waarvoor BAM Bouw en Techniek Grote Projecten aan werkt? Klik op deze linken in een nieuw tabblad worden projecten zichtbaar.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Wat bieden wij?
Werken bij BAM Bouw en Techniek Grote Projecten, is werken bij een organisatie om trots op te zien. Dagelijks zie je onze collega's buiten bezig met het realiseren van spraakmakende werken en eyecatchers op architectonisch gebied. Om onze collega’s te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen, biedt BAM Learning vakopleidingen en trainingen. Als Senior Bouwkostendeskundige ontvang je een uitstekend basissalaris aangevuld goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a.:
 • Je komt te werken in een hecht team waarin de lijntjes kort zijn en waar je veel vrijheid krijgt;
 • Arbeidsvoorwaarden conform bouw cao;
 • 25 vakantiedagen, waarvan 5 bovenwettelijk;
 • 15 roostervrije dagen;
 • 3 kort verzuimdagen.

lees meer

Hester van Pelt Contactpersoon Mevr. Hester van Pelt
+31 (0)615555920
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Kostendeskundige Bouw in Bunnik Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Bunnik