Vacature KAM Coördinator Civiel - Gouda

Gouda

Koninklijke BAM Groep N.V.
 • Koninklijke BAM Groep N.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Ben jij een expert op het gebied van Kwaliteit, Arbeid en Milieu met interesse voor de bouwsector? En civiel in het bijzonder? Wil jij jouw expertise inzetten binnen complexe vraagstukken? Deze combinatie vind je in onze rol van KAM Coördinator binnen BAM Infra Civiel.

Wat ga je doen?
Jij bent de expert op het gebied van kwaliteit, arbo- en milieuaspecten. Voor BAM Infra Civiel implementeer en optimaliseer je ons KAM beleid. Je voert verbeteringen door op het gebied van arbeidsomstandigheden, verbetert de kwaliteit van processen en verhoogt het bewustzijn ten aanzien van kwaliteit, arbo- en milieuaspecten. Je rol hierin is pro-actief én gericht op verbetering. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor het management en een sparringpartner en coach voor je collega’s van BAM Infra Civiel. Jouw uitdaging ligt in een brug slaan tussen theorie en praktijk zodat jouw collega’s je weten te vinden voor alle KAM vraagstukken. Denk hierbij aan: Praktisch coaching op de bouwplaats van uitvoerders, bouwplaatsmedewerkers en onderaannemers.

De BAM Infra KAM organisatie bestaat uit ongeveer 60 personen waarbij jij rapporteert aan je teamleider. We bieden veel diversiteit binnen de afdeling want we werken over de totale breedte van alle onderdelen van BAM Infra Nederland. Daarnaast krijg je ruimte voor ontwikkeling en wissel je binnen het team je kennis uit middels intervisie.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
 • Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau. Bij voorkeur ben je gediplomeerd HVK (Hoger Veiligheidskunde) of MVK (Middelbaar Veiligheidskundige) gecombineerd met een HBO of WO-studie.
 • Je hebt tenminste 3-5 jaar relevante werkervaring binnen KAM, bij voorkeur binnen de civiele techniek maar interesse hiervoor is het allerbelangrijkste;
 • Je vindt het leuk om jou enthousiasme/kennis over te brengen en bent vertrouwt met het geven van presentaties;
 • Je durft weerstand bespreekbaar te maken en benadrukt gemeenschappelijke belangen;
 • Je licht graag jouw visie toe en vindt het leuk om een vraagbaak te zijn voor collega’s.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Beschrijving werkgever BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten. BAM heeft tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. Het hoofdkantoor van BAM Infra Nederland is gevestigd in Gouda, Bam Infra Regionaal heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen.

BAM Infra Regionaal (Civiel) is een landelijke opererend bedrijfsonderdeel (Veiligheidsladder trede 4) met centrale en regionale teams. Totaal circa 200 medewerkers die zich richten op (D&C)-projecten in de civiele betonbouw. Wereldwijd realiseren wij bruggen, viaducten, tunnels, sluizen en andere civiele betonconstructies. We zijn actief te land en te water en deinzen niet terug voor complexe contracten die veel verantwoordelijkheid bij ons neerleggen. Naast het ontwerp en de bouw kunnen wij ook de financiering en beheer en onderhoud verzorgen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Wat bieden wij?
 • Een enerverende en stimulerende omgeving met gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Je komt te werken in een team van specialisten waarbij het delen van vakkennis onderling meteen wordt ingezet
 • Ontwikkeling! Via onze BAM Learning bieden wij verschillende mogelijkheden voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie;
 • Nog geen 35 jaar? Voor alle BAM-medewerkers onder de 35 is er Young BAM. Jaarlijks organiseren ze meerdere activiteiten, zoals projectbezoeken en workshops rondom nieuwe ontwikkelingen in onze branche;
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 43 vakantiedagen.

lees meer

Nynke Wouda Contactpersoon Mevr. Nynke Wouda
+31 (0)611074108
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Gouda