Vacature Aankomend Technisch Specialist Verkeerstechniek - Culemborg

Culemborg

Koninklijke BAM Groep N.V.
 • Koninklijke BAM Groep N.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als Aankomend Technisch Specialist (i)VRI/ TTI-NI wordt jij het aanspreekpunt voor als het echt interessant wordt!

Dit kan op gebied van nieuwe innovaties binnen je specialisme, of als er storing is ontstaan waar de service technici ook niet meer uitkomen. Het inbedrijfstellen van (i)VRI's, tunnels, bruggen & sluizen, jij bent ervan!

Wat ga je doen?
Als Aankomend Technisch specialist bij BAM Infra Verkeerstechniek word jij degene die de diepte in gaat ten aanzien van de installaties binnen jouw kennisgebied. Als er een complexe storing ontstaat waar 1 van onze service monteurs niet uitkomt, wordt jij ingeschakeld.

Je gaat leren om de diepte in te gaan en, wanneer je een structurele oplossing hebt gevonden, ga je deze gieten in een nieuwe werkinstructie. En je zal gaan leren hoe dit om te zetten in een training om de service collega's in de toekomst zelfredzaam te maken.

Wanneer je meer vakvolwassen bent word je betrokken bij de uitwerking van potentiele product- of procesinnovaties. Je houdt je actuele marktkennis op peil en bent bekend met wat er in de markt te vinden is.

Tot slot ga jij verantwoordelijk worden voor de inbedrijfstelling van technische installaties. Afhankelijk van je specialisme ben jij degene die de FAT en SAT ( of IFAT en ISAT) oppakt voor bijvoorbeeld DVM systemen, bruggen, sluizen, tunnels of verkeersregelinstallaties.

Jij wordt aankomend specialist binnen jouw verkozen gebied en wordt generalist binnen onze andere productgroepen. Samen met een team van technisch specialisten zorg je voor kennisdeling en kennisborging binnen BAM IVT.

Wat kun je nog meer verwachten in deze groei functie?
 
 • Veiligheid staat bij jou op 1.
 • De projecten die wij uitvoeren zijn landelijk en zijn grotendeels op het gebied van tunneltechnische installaties (TTI), sluizen en bruggen (NI), verkeersregelinstallaties (VRI), openbare verlichting (OV) en Dynamische Verkeers-Management (DVM) systemen.
 • Inbedrijfstellen van complexe systemen zoals, Tunnels, bruggen, sluizen en DVM systemen
 • Kennis van hardware en software
 • Kunnen realiseren van test opstellingen
 • Bereid zijn om sporadisch nachten en weekenden te werken
 • Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en deelt je kennis.
 • Het begeleiden van het proces van inbedrijfstellen.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Als Aankomend Technisch Specialist heb je MBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring als storingsmonteur.

Je brengt kennis mee in 1 of meerdere van de volgende kennisgebieden:
 
 • Data en Netwerken
 • Besturingstechniek (bediening, besturing en bewaking middels PLC, Scada etc.)Specialist in:
 • Meet & Regeltechniek (incl. sensoren)
 • Vermogenstechniek en aandrijvingen

lees meer

Meer informatie Wat bieden wij?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal & Techniek, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.

lees meer

Beschrijving werkgever De rol is voor ons onderdeel BAM Infra Verkeerstechniek in Culemborg. Hier verzorgen wij specialistische, duurzame en veilige oplossingen voor infrastructurele vraagstukken. BAM Infra Verkeerstechniek ontwikkelt, ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt complexe verkeerskundige oplossingen op het hoofd- en onderliggend wegennet en integrale oplossingen in de besturingstechniek voor bruggen, sluizen en tunnel technische installaties.

BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio's is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Meettechnicus in Culemborg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Culemborg