Vacature Projectleider Utiliteitsbouw Middelgrote projecten - Bunnik

Bunnik

Koninklijke BAM Groep N.V.
 • Koninklijke BAM Groep N.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Je rijdt door de Randstad en ziet prachtige gebouwen staan. Het bouwproces heb je nog helder voor ogen. Het ene project had een uitdagende contractvorm, het andere een technisch complex ontwerp en weer een ander is een logistieke uitdaging geweest. Maar jij wist al deze projecten veilig en succesvol op te leveren aan een tevreden klant! Trots op deze prestaties en toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij gaan graag het gesprek met je aan.

Wat ga je doen?
Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van integrale utiliteitbouwprojecten. Jij bent technisch en financieel verantwoordelijk én zorgt ervoor dat het project op een veilige wijze wordt uitgevoerd. Je wordt al in de tenderfase betrokken bij een project en, afhankelijk van de contractvorm, ben je verantwoordelijk vanaf de ontwerpfase (Design en Build), de engineeringsfase (Engineer en Build), de bouwteamfase en/of de uitvoeringsfase van een project. Je stuurt een integraal team aan van collega's: bouwkundigen, elektrotechnici en werktuigbouwkundigen. Engineers, werkvoorbereiders en uitvoerders.

Je zorgt ervoor dat het vastgestelde resultaat behaald wordt binnen de contractvoorwaarden, besteks- en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting. Hierbij signaleer en benut jij (commerciële) kansen. Verder bewaak je de voortgang in tijd en geld gedurende het proces en je draagt zorg voor een periodieke en voorspelbare financiële rapportage. Je schakelt met opdrachtgevers, partners en leveranciers. Jij vindt de gedeelde verantwoordelijkheid voor een effectief en efficiënt voorbereiding- en bouwproces cruciaal, dus samenwerken is een van jouw speerpunten.

Voor onze projecten rond de €30 a €40 miljoen zijn wij op zoek naar een projectleider die in staat is om zelfstandig een werk te draaien. In deze functie rapporteer je aan de Manager Realisatie, Niek van der Moolen (LinkedIn) en daarmee aan het MT van het Projectenbedrijf.

lees meer

Eisenpakket Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ijzersterke en representatieve projectleider. Je zit stevig aan tafel en durft kritische vragen te stellen. Het klantbelang staat bij jou hoog in het vaandel en denkt in mogelijkheden en (realistische) kansen. Door je creativiteit ben je tevens in staat soms onconventionele maar vooral onderscheidende oplossingen te bedenken. Samenwerking is een van je kernwaarden en je vertaalt dit door verder te kijken dan je eigen discipline en te gaan voor één integraal ontwerp, waarmee je maximale waarde voor de klant creëert. Daarbij zorg jij dat de communicatie tussen alle partijen soepel verloopt en zorg jij dat je in control blijft.

Om succesvol te zijn in deze rol, breng je het volgende aan ervaring met je mee:
 • Afgeronde HBO opleiding richting Bouwkunde, Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde of aanverwante studie;
 • Ervaring als projectleider, bij voorkeur in de utiliteitsbouw;
 • Ervaring met moderne contract vormen, digitaal bouwen en sterke affiniteit met het LEAN gedachtegoed.
Competenties:
 • Sterke organisatorische en leidinggevende capaciteiten;
 • Goede contactuele eigenschappen en commercieel inzicht;
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als schrift;
 • Inventiviteit en flexibiliteit.

lees meer

Meer informatie Wat bieden wij?
Werken bij BAM Bouw en Techniek Projecten, is werken bij een organisatie om trots op te zien. Dagelijks zie je onze collega's buiten bezig met het realiseren van onze prachtige werken. Om onze collega's te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen, challengen wij elkaar door bijvoorbeeld cursussen ‘Installatietechniek voor Bouwkundige' en ‘Bouwkunde voor Installatietechnici' aan elkaar te geven. We zijn een hecht team en hebben een sterke drive om samen een goed eindresultaat neer te zetten. Uiteraard bieden wij een goed basissalaris aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform UTA cao. Denk hierbij aan goede laptop, telefoon, lease auto en andere materialen die nodig zijn om succesvol te zijn in je werk.

lees meer

Beschrijving werkgever Gebouwen worden steeds slimmer en installaties worden steeds complexer. Hoge torens steken als prachtige eyecatchers boven de steden uit, maar het bouwen van deze werken is een vak! Het is immers complex om ‘te bouwen op een postzegel'. Een integraal karakter is niet alleen interessant voor onze opdrachtgever, maar geeft ook een boost aan de samenwerking tussen de verschillende disciplines E, W en B. We werken altijd vanuit één portemonnee en streven naar de beste oplossing vanuit een integraal perspectief. Centraal georganiseerd vanuit Bunnik richten wij als BAM Bouw en Techniek Projectenbedrijf ons op werken van €20 miljoen en groter waarbij de focus ligt in regio Groot Randstad.

Wij hebben al prachtige werken mogen realiseren. Nieuwgierig naar het type werk dat wij doen? Klik hier en in een nieuw tabblad verschijnt een greep uit onze projecten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider Bouw in Bunnik Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Bunnik