Vacature Servicemonteur CV installaties - Huizen

Huizen

Kouwer Installatietechniek
  • Kouwer Installatietechniek
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Detachering / Freelance / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Per direct zijn wij op zoek naar een Servicemonteur CV. Ben jij die alleskunner of bereid je steeds verder te ontwikkelen binnen ons mooie vakgebied?

Wat je gaat doen
Je gaat je grotendeels bezig houden met onderhoud en service van onder meer CV-installaties in de particuliere sector. Je draait mee in de storingsdiensten en bent de held die mensen (bij noodgevallen) helpt.  
 
Eisenpakket Wie je bent
Je bent een allround technicus en hebt ruime ervaring in het onderhouden van centrale verwarmingsinstallaties. Je beschikt over een analytisch denkvermogen en weet storingen deskundig op te lossen. Je bent enthousiast en hebt een goed gevoel voor service. Je bent representatief, levert graag perfect verzorgd werk af en bent van nature nieuwsgierig naar de laatste technische ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
In overleg zou minder uren ook tot de mogelijkheden behoren.
Meer informatie Wat wij bieden
Een ruim salaris met bedrijfswagen van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring. Ook is er de mogelijkheid om je vaardigheden verder uit te breiden door middel van opleidingen en op diverse projecten ervaring op te doen. We bieden een prettige familiaire werksfeer met ruimte voor eigen ideeën. Je werkzaamheden zijn afwisselend en zelfstandig, daardoor krijg je de gelegenheid je steeds breder te ontwikkelen.

We zijn een middelgroot maar sterk groeiend bedrijf. We hopen dat je door je betrokkenheid wil bijdragen én meegroeien in het verdere succes hiervan!

Hebben we je overtuigd?
Stuur dan jouw sollicitatie met curriculum vitae naar: [email protected] of bel ons op 0651346762
 

lees meer

Beschrijving werkgever Kouwer Installatietechniek is in 1996 opgericht. Het bedrijf kende haar oorsprong als klein installatiebedrijf maar is in de laatste jaren uitgebreid naar een team van 10 medewerkers.

Naast de installatie van cv-ketels, cv-onderhoud en de complete installatie van verwarmingsinstallaties heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround installatiebedrijf in 't Gooi. U kunt bij ons ook terecht voor werktuigkundige- en elektrotechnische installaties, dakbedekking, alle loodgieterswerkzaamheden en technisch beheer van al uw gebouwgebonden installaties.

Onze werkzaamheden strekken zich uit over de particuliere sector, overheidsinstellingen, industrie en onderwijsinstellingen in de regio.

lees meer

Koen Contactpersoon Dhr. Koen
0651346762
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur in Huizen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Huizen