Vacature Technicus WTB DSM Waalwijk

Waalwijk

2M International Recruitment
 • 2M International Recruitment Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Technicus WTB DSM Waalwijk
Medewerkers maken de organisatie. En dat vinden wij ook!
Wil jij werken in een van de leukste organisaties waar persoonlijke groei vooropstaat, waar een informele sfeer heerst en waar kan bijdragen aan een internationaal product? Dat kan! In Waalwijk zijn we voor onze klant DSM opzoek naar een Technicus WTB. Dus heb jij enkele jaren ervaring met WTB en wil graag een leuke baan waarbij je direct in dienst komt bij DSM? Dan is dit de job voor jou.
Meer informatie over deze technician rol? Lees dan snel onderstaande tekst of neem contact op met onze careercoaches. Zij kunnen je nog meer vertellen over deze technicus functie en over DSM. 

De site
DSM Waalwijk is een onderdeel van DSM Neoresins. Binnen deze plant worden speciale watergedragen acrylaat emulsies en urethane geproduceerd. Deze producten worden dan weer door verscheept naar Europa, China en de USA voor de coatings, lijmen en graphic arts markt. 

Op de plant in Waalwijk werken ongeveer 450 FTE'es. Dit betekent dat je komt te werken in een grote internationale organisatie.
De Waalwijk site bestaat uit 2 productie-units met 10 productielijnen en een totale capaciteit van 100 kiloton per jaar. Daarnaast zijn er op de site diverse interne logistieke installaties, Utilities zoals stoomvoorziening, demiwater, chilled water, etc. Laboratorium installaties, tankenparken, verpakkingslijnen en het hoofdkantoor van de Businessunit.
Om zorg te dragen voor een goed(e) productieproces en utiliteitsvoorziening is het In goede technische staat brengen en houden van installaties en apparatuur van cruciaal belang! 

 

lees meer

Eisenpakket Hoofdverantwoordelijkheden
 • Coördineren en supervisie van uit te voeren onderhouds-, storings-, inspectie-, revisie- en modificatie/nieuwbouwwerkzaamheden.
 • Uitvoering van het preventief periodiek onderhoud aan apparatuur, teneinde deze in goede staat te houden. (Uitvoeren en invullen van checklists, aftekenen uitvoeren en aftekenen van taken volgens voorgeschreven werkmethodieken.
 • Storingsanalyse over de apparatuur in zijn toegewezen werkgebied om betrouwbaarheid te verhogen
 • Zorgen voor tijdig herstel van installaties door uitvoeren van (“nood”) reparaties in overleg met afdelingsleiding en/of fieldplanner, alsmede het uitvoeren van meer omvangrijke reparaties op daartoe geplande tijden
 • Zorgen voor uitvoering en tijdige oplevering van modificatie- en revisiewerkzaamheden, op basis van werkopdrachten
 • Beoordelen van relevante informatie over status van apparatuur en adviseren over te nemen maatregelen
 • Geven van vaktechnische aanwijzingen/instructies technicians en/of monteurs van derden
 • Zorg dragen voor rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden, waaronder gewerkte uren, gebruikte materialen, reparatietijd, oorzaak en gevolg ect. In het maintenance informatiesysteem
 • Evalueren van onderhoudstops en rapporteren van bevindingen naar de werkvoorbereiding en fieldsupervisor en site inspector. (Eigen rapportage en deelname in evaluatie meeting)
 • Het lopen van consignatiedienst
Ervaring
Voor deze functie zoeken wij kandidaten die voldoen aan het volgende profiel:
 • MBO werk en denkniveau op werktuigbouwkundig gebied of gelijkwaardig
 • Kennis en vaardigheden van lastechnieken, bewerkingstechnieken.
 • Kennis van verschillende onderhoudstechieken en onderhoudsconcepten.
 • Basiskennis koeltechniek en stoomcondensaat technieken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie Procedure & Contact
Interesse in deze functie? Waalwijk net te ver en Breda dichterbij? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij hebben meerder technische functies openstaan. Solliciteer online middels het invoeren van jouw CV en motivatiebrief. Voor eventuele vragen kan er contact worden opgenomen met Elisabeth Tonckens.
E: [email protected]
T: 0621233215
 

lees meer

Beschrijving werkgever 2M biedt jou kansen en persoonlijke ontwikkeling bij mooie werkgevers in de farmaceutische industrie, voedselproductie en chemie in heel Nederland. Je krijgt een werkcoach die je helpt om je optimaal voor te bereiden op je sollicitatiegesprek! We begeleiden jou als coach en brengen je op een duurzame en unieke manier onder de aandacht bij topwerkgevers. Geen half werk maar we focussen meteen op jouw carrièredoelen. Waar wil je over vijf jaar staan? Dat begint nu en dat neem je mee naar je nieuwe job. Dat hoeft helemaal geen "rocketscience" te zijn of enorm spannend. Het gaat erom dat je jezelf meeneemt en het beste uit jezelf kan halen bij jouw nieuwe werkgever! 2M helpt jou er toe doen!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Mechanisch Monteur in Waalwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Waalwijk