line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Teamleider Verpakkingen

Vacature Breda

Positon
 • Positon
 • MBO / HBO / Universitair, 1 - 3 jaar ervaring
 • 40uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Voor een organisatie in de verpakkingsindustrie in de regio Breda zijn wij op zoek naar een: Teamleider Verpakken. De functie: In de functie van Teamleider Verpakken ben je binnen verantwoordelijk voor het totale proces van het aanvoeren van grondstoffen en verpakkingsmateriaal naar de machines, het verpakken van eindproducten op pallets, het gereedmaken en klaarzetten van pallets met eindproduct voor opslag in het magazijn en het monitoren van het productie- & verpakkingsproces. Jouw belangrijkste doelstellingen zijn het aansturen en assisteren van je team in de dagdagelijkse uitvoering van de werkzaamheden binnen het verpakkingsproces conform de weekplanning en het motiveren van je medewerkers om het prestatieniveau te verbeteren. Verder behoren de volgende werkzaamheden tot jouw functie:
 • Aansturen van het team:
 • Coachen op KPI's, zo nodig hierop correctieve acties ondernemen;
 • Stellen van prioriteiten bij dagelijkse verstoringen en vervolg acties bepalen;
 • Bijhouden van de administratie rondom personeel en productieruns;
 • Ondersteunen van collega's bij het bij- en afstellen van productie- en verpakkingsmachines.
 • Zorgdragen dat jouw team veilig werkt en de voedselveiligheid en kwaliteit (HACCP, BRC en ISO) in acht neemt.
Eisenpakket Functie eisen:
 • Je bent in het bezit van een MBO diploma richting Techniek;
 • Je hebt ervaring en kennis van het spuitgietproces, machineveiligheid en veiligheidsrisicobeoordelingen, kwaliteitssystemen en voedselveiligheid;
 • Je hebt werkervaring als leidinggevende in een productie/ industriële omgeving;
 • Je kunt je herkennen in de volgende competenties: coachend leidinggeven, probleemoplossend vermogen, besluitvaardig en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Wij zijn Positon, een organisatie die zich richt op de werving en selectie van personeel met als specialisatie Techniek, Industrie en Maritiem. Positon is actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en we richten ons voornamelijk op (V)MBO en HBO geschoolde medewerkers. Voor meer informatie verwijs ik u naar www.positon.nl Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail: info@positon.nl. Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.
Info salaris Bruto € 2.700 - € 3.100 p/m

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Contactpersoon Wilbert de Jongh
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Engineer in omgeving Breda
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Engineer