user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Machine Operator

in Gouda

Positon
  • Positon
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Voor een opdrachtgever van ons in de voedingsindustrie in de regio van Gouda zijn we op zoek naar een: Machine Operator in 3 ploegen. Als Machine Operator draag je zelfstandig zorg voor het zo efficiënt mogelijk laten functioneren van de lijnonderdelen v.w.b. het machinaal snijden en verpakken van product. Jouw taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden als Machine Operator kunnen zijn: Je kent het proces van veiligheidsbewust machinaal snijden en verpakken van stukken product. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het ingepakte product, inclusief de productregistratie hiervan. Je hebt verantwoordelijkheid voor sturen op efficiency van de lijn om een zo optimaal mogelijk productieresultaat te verkrijgen. Je stuurt aan op voldoende en correcte aanwezige materialen (dozen, kratten en pallets) en het juist en tijdig afvoeren van het eindproduct. Je let op de kwaliteit van het verpakte product en bent verantwoordelijk voor het correct testen en registreren van kwaliteitsaspecten. Je bent verantwoordelijk voor hygiënisch werken aan een schone lijn en omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de signalering en voorkoming van technische storingen en het lezen en interpreteren van parameters op de dozen- en dozeninpakmachine en de palletiseerinstallatie en: Je zorgt voor een juiste vertaling van de geconstateerde problemen naar TD en adequate en tijdige communicatie richting TD en afdelingsleiding. Tevens ben je verantwoordelijk voor palletiseren van het gereed product inclusief correcte etikettering van dozen en pallets en fungeer je als volwaardig gesprekspartner tussen afdelingsleiding, TD, Kwaliteit en het Productie Proces Team.

lees meer

Eisenpakket Het hoogwaardig technisch inpakken van het product vereist verschillende vaardigheden zoals computerbediening op meerdere schermen en een goed begrip van technische termen. Je werkt nauw samen met de Inpak Operator en indien nodig assisteer en/of vervang je elkaar. Je voldoet minimaal aan de volgende eisen: Je hebt minimaal een afgeronde MBO-2 opleiding; zoals Operator Voedingsindustrie (SVO), Vapro-A of een vergelijkbare opleiding. Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de voedingsmiddelenindustrie. Je hebt technisch inzicht en affiniteit met geautomatiseerde productieprocessen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent rekenvaardig. Je bent flexibel m.b.t. werktijdvarianten/werken in (meer)ploegendiensten. Je bent communicatief vaardig en kan goed in teamverband samenwerken. Je bent zelfstandig en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Je bent nauwkeurig en streeft naar efficiency. Je kan goed prioriteiten stellen en werken onder tijdsdruk. Je stelt je flexibel op t.a.v. je werkzaamheden en werktijden. Functie is in 3 ploegen en kan in de toekomst naar 4 of 5 ploegen gaan.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Wij zijn Positon, een organisatie die zich richt op de werving en selectie van personeel met als specialisatie Techniek, Industrie en Maritiem. Positon is actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en we richten ons voornamelijk op (V)MBO en HBO geschoolde medewerkers. Voor meer informatie verwijs ik u naar www.positon.nl Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.400 - € 2.600 p/m

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Aantal uur per week uur p/w
40uur