user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technical Product Engineer

in Bergen op Zoom

Positon
  • Positon
  • MBO / HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Wij zoeken voor een productiebedrijf in de regio West Brabant een Technical Product Engineer.

Wat bieden wij:

Als Technical Product Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en processen of aanpassingen op ons huidige assortiment. Je bent een spin in het web tussen commercie en fabriek. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een nieuwe kast. Hiervoor heb je overleg met assortimentsbeheer maar tevens met de productie in verband met de haalbaarheid en met bedrijfsbureau om te zien welke machines geschikt zijn. Jij zorgt dat productideeën technisch haalbaar zijn. Je regelt en begeleidt dergelijke projecten van A tot Z.

lees meer

Eisenpakket

Wat zoeken wij:

Je hebt MBO+/ HBO werk- en denkniveau in de richting van Werktuigbouwkunde en/of Engineering.

Daarnaast beschik je over enkele jaren ervaring in projectmatig werken binnen de maakindustrie. Ook kun je goed schakelen met de verschillende disciplines binnen de organisatie. Je hebt ervaring met Autocad of een vergelijkbaar tekenprogramma.

Daarnaast ben je in staat om de wensen via een tekenprogramma te vertalen in o.a. tekeningen, machinespecificaties, prototypes en 0-series.

Jij bent communicatief/innovatief ingesteld om in het genoemde spanningsveld van commercie en fabriek te acteren. Je bent goed in plannen, organiseren en documenteren.Arbeidsvoorwaarden

We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Wij zijn Positon, een organisatie die zich richt op de werving en selectie van personeel met als specialisatie Techniek, Industrie en Maritiem.

Positon is actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en we richten ons voornamelijk op (V)MBO en HBO geschoolde medewerkers.

Voor meer informatie verwijs ik u naar www.positon.nl

Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

lees meer

Info salaris Bruto € 4.500 p/m

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Aantal uur per week uur p/w
40uur