user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Monteur W-installaties

in Nieuwkuijk

Positon
  • Positon
  • MBO / HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie Voor een installatiebedrijf actief in de regio Midden- en Oost-Brabant wij op zoek naar een: Monteur W-Installaties. De werkzaamheden: Als monteur werktuigbouwkundige installaties voer je zelfstandig alle voorkomende W-installatie werkzaamheden uit. Daarbij leef je de huidige normen en voorschriften na en zorg je voor een optimale kwaliteit. Je functioneert zelfstandig of afhankelijk van de omvang van het project onder een leidinggevend monteur.
Eisenpakket De kandidaat: Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die woonachtig is in de regio (Nieuwkuijk/Den Bosch/Tilburg). Je bent in het bezit van een VCA-diploma en een rijbewijs B. Je hebt aantoonbare opleidingen (minimaal MBO 3 niveau) en ervaring in deze functie opgedaan. Als je in het bezit bent van lasdiplomas, is dat een pré. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een flexibele en klantvriendelijke instelling.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Wij zijn Positon, een organisatie die zich richt op de werving en selectie van personeel met als specialisatie Techniek, Industrie en Maritiem. Positon is actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en we richten ons voornamelijk op (V)MBO en HBO geschoolde medewerkers. Voor meer informatie verwijs ik u naar www.positon.nl Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.300 - € 2.800 p/m

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Aantal uur per week uur p/w
40uur