user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemonteur

in Terneuzen

Positon
 • Positon
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie

Bij een bedrijf in de apparatenbouw in regio Terneuzen zijn we op zoek naar een: Servicemonteur.

Als servicemonteur maak je deel uit van een enthousiast team van collegas. Na een gedegen inwerk- periode ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant. Je repareert en reviseert hydraulische systemen conform de gestelde normen en klantspecificaties en je test gecompliceerde hydraulische systemen en componenten. Daarnaast draag je zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant en geef je instructies aan de afnemer ten aanzien van de bediening en onderhoud van en aan hydraulische systemen. Ook het uitvoeren van administratieve werkzaamheden met betrekking tot rapportages en testgegevens is onderdeel van je functie.

lees meer

Eisenpakket

Om de functie van Servicemonteur goed te kunnen vervullen, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om grensoverschrijdend te denken om snel tot de beste oplossingen te komen. Daarnaast ben je flexibel en kun je zowel zelfstandig functioneren als in teamverband.

Daarnaast heb je:

 • Een technische mbo-opleiding (bij voorkeur Werktuigbouwkunde);
 • Kennis van hydraulische systemen en systeemcomponenten;
 • Het kunnen lezen van schemas en tekeningen op hydraulisch/elektrisch vlak;
 • Ervaring met servo-regeltechniek (pre);
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden

We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Wij zijn Positon, een organisatie die zich richt op de werving en selectie van personeel met als specialisatie Techniek, Industrie en Maritiem.

Positon is actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en we richten ons voornamelijk op (V)MBO en HBO geschoolde medewerkers.

Voor meer informatie verwijs ik u naar www.positon.nl

Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.700 - € 3.100 p/m
Servicemonteur
Score: 7.1
Stemmen: 49

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Terneuzen