Vacature Adviseur Industriële automatisering - Susteren

Susteren

Continu
 • Continu Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Wil jij bij een ingenieursbureau werken waar je kunt bijdragen aan o.a. de mobiliteit op de wegen en vaarwegen binnen Nederland? Wil jij je kennis vergaren in o.a. machineveiligheid t.b.v. tunnels,bruggen en sluizen?

Dan kun je aan de slag in uitdagende projecten waarbij jij je kennis en ervaring verder kunt uitbouwen en daarbij ondersteund wordt door een team van enthousiaste ervaren collega's.

Binnen de organisatie krijg je alle vrijheid om je eigen verantwoordelijkheid te kiezen en daarnaast jezelf verder te ontwikkelen. Dit onder meer door:

 • Opleiding en trainingen
 • Learning on the job
 • Sparring en kennissessies
 • Begeleiding op elk niveau

Het ingenieursbureau werkt voor een groot deel aan projecten bij opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat. Als technisch adviseur werk je intensief samen met de andere projectleden om projecten op professionele wijze te begeleiden. Je toetst documenten, stemt technische zaken af met de uitvoerende partij, denkt mee over oplossingen en beantwoordt alle voorkomende vragen op technisch vlak.

Naast de opdrachten op locatie bij opdrachtgever kun je ook werken aan inhouse projecten.

Bij de inhouse projecten kan je rol variëren van engineer, technisch adviseur tot projectleider waarbij je uitgedaagd zult worden om je kennis en kunde optimaal voor het project in te zetten.

lees meer

Eisenpakket

We zien in kandidaten graag het volgende aan kennis en ervaring:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding op (elektro)technisch gebied of gelijkwaardig verkregen door een combi van opleiding en ervaring
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een (elektro)technische omgeving, bij voorkeur heb je ervaring met het ontwerpen van CCTV-systemen, brandmeldinstallaties en je hebt een voorkeur voor elektronica en besturingstechniek.
 • Ervaring met projecten in de (natte) infra is een pre

Verder hechten we waarde aan het onderstaande:

 • Onze kerncompetenties zijn Betrouwbaarheid, Expertise, Focus op efficiency en kwaliteit, Integriteit en commitment, Servicegerichtheid en Resultaatgerichtheid
 • Je kunt goed samenwerken in een team maar kunt ook goed zelfstandig werken
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden

lees meer

Meer informatie

Wij bieden jou een marktconform salaris, pensioenvoorzieningen, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. 

Je ontvangt een laptop en goede voorzieningen om ook vanuit thuis te kunnen werken.


Info over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialistisch ingenieursbureau dat opereert in een niche markt, namelijk die van de elektrotechniek binnen de infratechniek. Denk aan het ontwerp van een dynamisch verkeersmanagement systeem voor rijkswegen of vaarwegen.

Het bedrijf is ongeveer 15 man groot en bestaat uit ervaren medewerkers met een groot netwerk en jarenlange ervaring.

lees meer

Beschrijving werkgever Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan.

Continu geeft je die ondersteuning. Jouw werkterrein is ons werkterrein. De bouw, de industrie. Wij zijn er kind aan huis en kennen iedereen. Dus of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe baan, dat maakt niet uit. Jouw carrière verdient elke dag aandacht. Laten we daar samen aan werken.

Let's engineer your career!

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Susteren Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Susteren