Vacature Adviseur Installatietechniek - Den Bosch

Den Bosch

Continu
 • Continu Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Je adviseert onze klanten over de impact van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek, contractvormen en wet- en regelgeving. Je denkt mee aan oplossingen, maar je bent ook verantwoordelijk voor de implementatie ervan. Ontwerp, contractvorming, realisatie; jij bent de regisseur in het proces. Daarnaast ben je sterk in het onderhouden van contacten. In- en extern breng je partijen bijeen en geef je richting. Een rol waarin jij met jouw flexibele houding, energieke optreden en gevoel voor verhoudingen uitstekend uit de voeten kunt.

lees meer

Eisenpakket

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

 • minimaal hbo installatietechniek
 • ervaring met innovatieve contractvormen (UAV-GC)
 • analytisch vermogen, pro-actieve houding en het vermogen om anderen te motiveren

lees meer

Meer informatie
 • Een informele en fijne werksfeer binnen een team van professionele en enthousiaste collega’s.
 • Goede interne faciliteiten en moderne automatiseringssystemen zodat je je functie prettig kunt uitvoeren.
 • Bij indiensttreding maken we in overleg met jou een POP zodat jij jezelf verder kan ontwikkelen en door kan groeien.
 • Een actieve personeelsvereniging. 
Info over het bedrijf

De opdrachtgever investeert in een constructieve sfeer en lange termijn relaties die gebaseerd zijn op openheid en toewijding. Onze gezonde, stabiele onderneming vormt de basis. Die zorgt voor continuïteit en voor ruimte om steeds te blijven ontwikkelen en ambities waar te maken.

Opdrachtgevers noemen ons niet voor niets uitgesproken en betrokken. Uitgesproken, omdat we ons krachtig opstellen en veel energie in projecten brengen. Dat zit nu eenmaal in onze natuur. In combinatie met onze grote betrokkenheid maakt dit de opdrachtgever een gedreven partner voor eigenaren en ontwikkelaars van gebouwen. Samen realiseren zij projecten waar onze kinderen en kleinkinderen later trots op kunnen zijn. Die gedachte blijft motiveren om elke dag te blijven vernieuwen en verbeteren.

lees meer

Beschrijving werkgever Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan.

Continu geeft je die ondersteuning. Jouw werkterrein is ons werkterrein. De bouw, de industrie. Wij zijn er kind aan huis en kennen iedereen. Dus of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe baan, dat maakt niet uit. Jouw carrière verdient elke dag aandacht. Laten we daar samen aan werken.

Let's engineer your career!

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Den Bosch
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Bosch