Vacature Werkvoorbereider ruwbouw (complexe utiliteitsbouw) regio Den Haag

Den Haag

Continu
  • Continu Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ben jij als bouwkundig werkvoorbereider toe aan een volgende stap in jouw carrière? Heb je passie voor de ruwbouw. En durf je het aan om onderdeel te zijn van een nieuwe B.V. binnen een grote organisatie. ‘Lees: durf jij een pionier te zijn binnen een veilige omgeving?’ Kijk dan hieronder of jij voldoet aan waar deze organisatie op dit moment om staat te springen.

Vanuit de projectlocatie (regio Den Haag) van één van hun complexe utilitaire projecten, ben jij in de rol van werkvoorbereider ruwbouw verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van dit specifieke onderdeel. Binnen jouw rol als werkvoorbereider ruwbouw houd je je o.a. bezig met;

- De schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats

- Schakelen met de onderaannemers (en alles wat hierbij komt kijken)

- Bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden

- Opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s

- Onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats

En uiteraard; Als collega elkaar voorzien van een heerlijk kopje koffie in de keet!

lees meer

Eisenpakket

Wil je graag onderdeel zijn van het team dat bouwt aan de uitbreiding van deze organisatie? Dan wordt er ook zeker iets van jou verwacht, namelijk;

- Voor een aantal projecten de ruwbouw uitgewerkt te hebben in de rol van werkvoorbereider

- Een afgeronde MBO / HBO Bouwkunde opleiding

- Onderzoekend van aard, maar praktisch in de uitvoering

lees meer

Info salaris Bruto € 3.500 - € 4.000 p/m
Meer informatie

Is de klik er om met elkaar verder te gaan? Dan volgt er een jaarcontract vanuit Continu met dezelfde arbeidsvoorwaarden als die vanuit de opdrachtgever gelden;

- Salarisindicatie: Sterk afhankelijk van de mate van ervaring die je met je meebrengt, te denken aan;

- Medior ervaring: €3.500,- tot €4.000,- bruto per maand obv 40 uur

- Senior ervaring: > €5.000,-

- 15 ADV dagen

- BPF Bouwpensioen

- Lease auto

- Mobiele telefoon

Na het vooraf besproken aantal gewerkte uren, volgt er een overname vanuit de opdrachtgever. De werkwijze van Continu is namelijk ten alle tijden gericht op een uiteindelijk vervolgcontract bij diezelfde opdrachtgever. Kortom: het contract van Continu als springplank naar een vaste baan!


Info over het bedrijf

Een nieuwe B.V. opgericht vanuit een bestaande onderneming is op zoek naar jou!

De organisatie is een nieuwe B.V. binnen een groot bedrijf. Waar deze partij voorheen veelal projecten binnen een andere sector heeft gerealiseerd, hebben zij gaandeweg steeds meer projecten binnen de bouw opgepakt. Inmiddels is er ruimte ontstaan om een nieuwe B.V. op te zetten waar zij zich écht kunnen gaan focussen op projecten binnen de bouw (in de breedste zin van het woord). Deze ambitieuze partij heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van bronnen binnen de holding, maar krijgt daarnaast ook de ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen binnen deze specifieke markt. Het beste van beide werelden, zoals de bedrijfsleider het zelf al omschrijft!

lees meer

Beschrijving werkgever Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan.

Continu geeft je die ondersteuning. Jouw werkterrein is ons werkterrein. De bouw, de industrie. Wij zijn er kind aan huis en kennen iedereen. Dus of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe baan, dat maakt niet uit. Jouw carrière verdient elke dag aandacht. Laten we daar samen aan werken.

Let's engineer your career!

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Den Haag