Vacature Werkvoorbereider of Uitvoerder Civiele Industriebouw in de regio Rotterdam

Rotterdam

Continu
  • Continu Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Voor deze functie voer je de reguliere werkvoorbereiders of uitvoerders taken uit. Als werkvoorbereider maak je planningen, bereidt leveringen van materialen voor, coördineert onder aanneming en materieelinzet. Je bewaakt kosten, signaleert en registreert meer- en minderwerk. Daarnaast ondersteun je de projectleider met de projectdocumentatie, de oplevering, het onderhoud en de eindrapportage van het project. Je werkt nauw samen in een team bestaande uit projectleiding en uitvoering. Afhankelijk van de omvang van het project verdeel je het werk met collega werkvoorbereiders.

Als uitvoerder geef je dagelijks leiding aan medewerkers van de toegewezen projecten, waaronder bouwplaats medewerkers, assistent-uitvoerders en uitvoerders. Je bepaalt een zo efficiënt mogelijke inrichting van de bouwplaats en bewaakt van de voortgang en kwaliteit van het werk. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie als het gaat om materiaal, materieel en tijd. Je overlegt als uitvoerder regelmatig met andere leden van het projectteam. Tevens onderhoud je contacten met opdrachtgevers, gebruikers, toeleveranciers en onderaannemers. Je treedt op als vraagbaak en aanspreekpunt voor projecten en werkt onder de hoofduitvoerder of projectleider.

Ken jij de industriebouw op je duimpje? En wil jij de komende 10 jaar echt stappen maken?

Heb jij affiniteit met de industriebouw en wil jij de komende jaren carrière maken?

lees meer

Eisenpakket

Voor deze functie ben ik vooral op zoek naar kandidaten met de juiste mentaliteit en ambitie. Wanneer je minimaal een afgeronde HBO opleiding richting bij voorkeur Civiele Techniek in bezit hebt en je herkent je in:

- Goede communicatieve vaardigheden, je hebt humor

- Werkt nauwkeurig en hebt gevoel voor kosten

- Een flinke dosis enthousiasme, plezier in het werk en aandacht voor je omgeving dragen er toe bij dat je tot goede resultaten komt

- Je beschikt over de gave zelfstandig te opereren en tegelijkertijd samen te werken met collega's om het project gerealiseerd te krijgen. Je moet je thuis voelen in een organisatie waar veiligheid hoog in het vaandel staat.

- Belangrijk is dat je goed kunt plannen en organiseren en over een flexibele instelling beschikt

Verder zoeken wij een kandidaat met minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek met minimaal 5 jaar werkervaring in een civieltechnische werkomgeving. Je vindt het leuk om in een team van gedreven collega's te werken en je vindt het prettig dat er vanuit de organisatie in jou geïnvesteerd wordt.

lees meer

Meer informatie

- Marktconform salaris

- Uitstekende secundaire voorwaarden

- Doorgroeimogelijkheden


Info over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een belangrijke speler binnen de Industriebouw. De klanten zijn actief in de industriemarkt zoals petrochemie, olie en gas, staalindustrie en de energiesector. Het bedrijf hecht veel waarde aan hun werknemers en veiligheid. Onze opdrachtgever wil graag vanuit de vaste kern van medewerkers opvolgers vinden voor belangrijke managementfuncties.

Ervaring als werkvoorbereider of uitvoerder binnen de Industriebouw en heb jij veel ambitie, laat deze kans dan niet liggen!

lees meer

Beschrijving werkgever Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan.

Continu geeft je die ondersteuning. Jouw werkterrein is ons werkterrein. De bouw, de industrie. Wij zijn er kind aan huis en kennen iedereen. Dus of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe baan, dat maakt niet uit. Jouw carrière verdient elke dag aandacht. Laten we daar samen aan werken.

Let's engineer your career!

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Uitvoerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Rotterdam