Vacature (Junior) Adviseur Bodem - Zoetermeer

Zoetermeer

Continu
 • Continu Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Onze opdrachtgever is via Continu op zoek naar een (Junior) Adviseur Bodem. Als adviseur werk jij in het projectteam samen met andere adviseurs aan bodem of milieutechnische oplossingen, bijvoorbeeld om te kijken hoe er gesaneerd moet worden; weinig ervaring? Geen probleem. Jij krijgt de middelen die jij nodig hebt om je te ontwikkelen binnen het vak. In deze functie breng jij projecten binnen de Bodem/Milieutechniek, samen met een team van gemotiveerde mensen, tot een goed eind. 

 • Je bent flexibel, de projecten waar jij op ingezet wordt zijn vaak multidisciplinair en vereisen naast creativiteit ook technisch inzicht.
 • Je bent oplossingsgericht, problemen signaleer je tijdig, en je komt met meerdere opties om het probleem op te lossen. Deze communiceer je dan weer naar de projectleider.
 • Je bent communicatief vaardig, een aanspreekpunt voor de verschillende belanghebbende partijen.
 • Je bent breed georiënteerd, en bereid om je verder te ontwikkelen op het gebied van bodem/milieutechnisch onderzoek.

lees meer

Eisenpakket

Onze klant is op zoek naar jou. Goede communicatieve vaardigheden (mondeling én schriftelijk), een afgeronde HBO gerelateerd aan Civiele Techniek en sterke interesse in de bodem/milieutechniek zijn hierbij jouw belangrijkste pluspunten. Leerpunten die voor jou op de rit staan zijn: Het opdoen van kennis van in- en externe procedures en kwaliteitseisen bij projectbehandeling; het vergroten van jouw zakelijk netwerk in Zuid Holland, en op termijn doorgroeien naar projectleider.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie

Continu is een technisch intermediair in de civiele techniek, en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je op termijn de vaste kern van het bedrijf gaat versterken.

In deze functie met doorgroeimogelijkheden en veel verantwoordelijkheid krijg je natuurlijk marktconforme arbeidsvoorwaarden. Zij bieden jou alle faciliteiten om jouw vak op het hoogste niveau uit te kunnen voeren en door te groeien.


Info over het bedrijf

De opdrachtgever is een advies- en ingenieursbureau dat vanuit een grotere organisatie technische kennis combineert met pragmatische ideeën op het gebied van bodem en milieutechniek ten behoeve van verhardingen. Dit bureau is voornamelijk gericht op projecten gerelateerd aanleg/reconstructie van wegen en bijkomend bodemonderzoek.

Je toekomstige collega’s zijn echte professionals, mensen met gevoel voor hun vak. Ze staan open voor de nieuwe ideeën en perspectieven! Samenwerking binnen het team is zeer belangrijk, er heerst dan ook een redelijk informele werksfeer.

lees meer

Beschrijving werkgever Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan.

Continu geeft je die ondersteuning. Jouw werkterrein is ons werkterrein. De bouw, de industrie. Wij zijn er kind aan huis en kennen iedereen. Dus of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe baan, dat maakt niet uit. Jouw carrière verdient elke dag aandacht. Laten we daar samen aan werken.

Let's engineer your career!

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Zoetermeer
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Zoetermeer