Vacature Adviseur Klimaattechniek - Tilburg

Tilburg

Continu
 • Continu Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als adviseur Klimaattechniek maak je deel uit van een team van ervaren adviseurs met specialisaties zoals Brandveiligheid, Duurzaamheid, Beheer & Onderhoud, Elektro- en Klimaattechniek.

Samen met klanten en uitvoerders werk je aan een comfortabel binnenklimaat, dat zit in je DNA. HVAC fascineert je enorm en je bent op de hoogte van technologische ontwikkelingen, veranderende wet- en regelgeving en de publieke opinie. Je geeft duurzaam advies over het oplossen van klimaat technische problemen voor bestaand vastgoed, maar zet je kennis ook in voor een advies over een fijn binnenklimaat bij nieuwbouwprojecten.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

• Je bezoekt onze opdrachtgevers voor analyses en inspecties op locatie en geeft advies over ventilatietechnieken, koeling en energiebesparende maatregelen in installaties en gebouwen.

• Je bent een fijne gesprekspartner voor opdrachtgevers, gebruikers, uitvoerende partijen, architecten en gemeenten.

• Je deelt je kennis over veranderingen in wet- en regelgeving en over technologische ontwikkelingen in je vakgebied.

• Je zet graag een stap verder en denkt na over nieuwe concepten met betrekking tot een duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

lees meer

Eisenpakket

Om in aanmerking te komen voor deze functie zoeken we iemand die voldoet aan de volgende criteria:

 • HBO / WO werk en denkniveau
 • communicatief vaardig
 • Meerdere jaren ervaring op het gebied van binnenklimaat en gebouwenbeheer
 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Planmatig werken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie

Bij deze functie horen passende voorwaarden. Naast de basis voorwaarden krijg je afwisseling in je werkzaamheden, vrijheid en verantwoordelijkheid. Het team is hecht en iedereen staat voor elkaar klaar. Je krijgt goede begeleiding en je krijgt de kans om te groeien tot specialist!


Info over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in advies op het gebied van brandveiligheid, duurzaamheid, beheer en onderhoud, elektro- en klimaattechniek.

lees meer

Beschrijving werkgever Als intermediair voor bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 20 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière.

Dit doen we door een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. En door ondersteuning te bieden wanneer je al op je plek zit. Ook dan zijn we er voor je. Want als techneut maak jij ons land groter, sterker, slimmer, duurzamer, mooier. Daarom verdien jij meer. Jouw carrière verdient ruim baan.

Continu geeft je die ondersteuning. Jouw werkterrein is ons werkterrein. De bouw, de industrie. Wij zijn er kind aan huis en kennen iedereen. Dus of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe baan, dat maakt niet uit. Jouw carrière verdient elke dag aandacht. Laten we daar samen aan werken.

Let's engineer your career!

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Tilburg