Vacature Managing Consultant - Gorinchem

Gorinchem

Xelvin
 • Xelvin Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Managing Consultant
Heb jij ervaring in de arbeidsbemiddeling, ben jij commercieel gedreven, is verbinden jouw 2de natuur en heb jij een duidelijke affiniteit met de jachtbouw? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Voor ons kantoor in Gorinchem zoeken wij een nieuwe collega in de rol van Managing Consultant.

Functie
Als Managing Consultant bij Xelvin Jacht- en Scheepsbouw ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van de luxe jachtbouw, de techniek én arbeidsbemiddeling. Je doet jouw werk 360 graden. Dat wil zeggen: je doet intakes met kandidaten, acquireert nieuwe opdrachten, geeft loopbaanadvies aan technici en bezoekt relaties en medewerkers op de werkvloer. En altijd met onze persoonlijke Xelvin-aanpak: doelgericht, eigenzinnig en betrokken. Je hebt dus tegelijkertijd de pet op van Accountmanager, Recruiter en Fieldmanager. En dat mag je dagelijks doen in de bijzondere wereld van de luxe jachtbouw.

Jouw werkdag als Managing Consultant bij Xelvin
‘Hey, goedemorgen! Koffie?’ ‘Ja, lekker!’
Leuk om weer op kantoor te zijn! De afgelopen dagen veel bij klanten geweest en diverse zoommeetings vanuit huis gedaan. Vandaag een gezellige start van de dag samen met je collega’s. Tijd om je computer op te starten. Eerst maar eens de administratie bijwerken. Dan is dat maar achter de rug. Vervolgens stap je in jouw leaseauto. Op naar één van je klanten. Daar heb je niet alleen een gesprek over het invullen van vacatures, maar gaat het gesprek ook over de ontwikkelingen in de markt en de uitdagingen van de klant. Na het gesprek loop je ook direct bij één van jouw medewerkers langs om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk.

‘Is het al zo laat?’
De tijd is voorbij gevlogen. Snel richting kantoor voor een gezamenlijke lunch. Met een goed gevulde maag nog even een potje tafelvoetballen om vervolgens weer aan de slag te gaan. Eerst even je mail en agenda checken. Tijd om een afspraak met een kandidaat voor te bereiden. Een uur later staat hij op de stoep voor een intake. Een goede kandidaat! Meteen voorstellen bij de klant. Geen tijd te verliezen.

Aan het einde van de dag krijg je een belletje van een klant waar je vorige week een goede kandidaat hebt voorgesteld. De boodschap: Jouw voorgestelde kandidaat mag starten. Dat is pas goed nieuws! Dit succes vier je natuurlijk samen met je collega’s.
Aan het einde van de dag gris je de map op je bureau mee naar huis. Morgen staat er namelijk een toffe training op het programma. Daarna lekker vrije tijd.

Profiel
Als je op zoek bent naar een tweede of derde stap in jouw carrière in de arbeidsbemiddeling dan past deze functie perfect bij jou. Wij zoeken namelijk een kandidaat die zich verder wil ontwikkelen en ambitie heeft. De wereld van de (technische) arbeidsbemiddeling is voor jou bekend terrein. Daarin ben jij in staat om het beste uit jezelf, de opdrachtgevers en de medewerkers halen. Je bent gedreven en weet plannen om te zetten in concrete acties en resultaten. Een klantgerichte Managing Consultant.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling;
 • Je beschikt over een gedreven commerciële instelling en bent communicatief vaardig;
 • Je hebt ervaring in acquisitie van opdrachten en in het recruiten van goede technici;
 • Je bent stressbestendig en bewaart het overzicht in verschillende werkzaamheden.
Wij vinden het belangrijk dat jij samen met ons onze ambities nastreeft en vinden het daarom vooral belangrijk dat je jezelf herkent in onze kernwaarden:
 • Ondernemend
Jij deinst niet terug voor een commerciële uitdaging. Jij wil graag een mooi resultaat neerzetten. In een ambitieuze omgeving met ontwikkelingsmogelijkheden kom jij het beste tot je recht. Een informele omgeving met een doelgerichte mindset. Of het nu gaat om de commerciële resultaten of tijdens het darten of tafeltennissen met je collega’s tijdens de pauze, jij gaat voor het hoogst haalbare.
 • Zelfbewust
Jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme zorgen er voor dat je graag inhoudelijk mee denkt met onze klanten, kandidaten en gedetacheerde medewerkers. Je bent je er van bewust wat daarvoor nodig is en wat daarin van jou wordt gevraagd. De laatste trends en ontwikkelingen volg jij op de voet. Je weet namelijk als geen ander dat je als specialist moet weten waar je het over hebt.
 • Betrokken
Het liefst werk je in een team aan gezamenlijke successen. Die successen vier je natuurlijk samen! En ook klanten en medewerkers kunnen van jou regelmatig een belletje verwachten met de vraag ‘hoe gaat het?’. Niet bemoeizuchtig, maar zeker wel betrokken.
Wat hebben wij te bieden?
Een prettige, informele werkomgeving met veel ambitie, uitdaging, verantwoordelijkheid en dynamiek
 • Salaris tussen de € 3.000,- en € 3.750,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Leaseauto en telefoon met abonnement van de zaak. Deze mag je natuurlijk ook privé gebruiken.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Het allerbelangrijkste: jouw collega’s. De identiteit van Xelvin. Een hechte club; dat merk je vooral tijdens de gezellige gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. O ja, en we zijn een tikkeltje eigenzinnig. We doen de dingen op onze manier. Ook als het breekt met de norm of de verwachting van anderen. Niet te serieus, maar wel altijd duidelijk. Zodat mensen altijd weten wat ze aan ons hebben. Voeg daar een vleugje zelfspot aan toe en je hebt ons in een notendop.
Enthousiast en voldoe jij aan ons profiel? Laten we gewoon snel kennis maken!
Mijn naam is Marck de Bont en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie.
Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen of mailen via : 06-13469511 of [email protected]

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 3.000 - € 3.750 p/m
Beschrijving werkgever Wij hebben specialistische kennis

Daar zit onze kracht. Onze specialistische kennis is de basis van onze manier van werken. We denken inhoudelijk mee. We durven stappen te zetten. Dat zie je ook terug in ons team. Stuk voor stuk enthousiaste, ondernemende geesten die van aanpakken weten. Deze combinatie van vakkennis en gedrevenheid maakt ons veel meer dan een detacheerder. We zijn ook adviseurs en sparringpartners.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Gorinchem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Gorinchem