Vacature (Hoofd)Uitvoerder - Rotterdam

Rotterdam

Propylon
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als hoofduitvoerder werk je zelfstandig aan een bouwproject. Op basis van het bestek en de tekeningen voer je het project uit binnen het budget en tijdschema, teneinde het project op te leveren conform het kwaliteitsplan. Hierbij signaleer je tijdig meer- en minderwerk. Je belangrijkste taak is het zorgdragen voor de dagelijkse organisatie op de bouwplaats en het coördineren en controleren van de werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor de kwaliteit en voortgang van het project. Je instrueert hierbij de eigen medewerkers, de onderaannemers, de toeleveranciers en geef je leiding aan de (assistent) uitvoerders. Tevens begeleid je de vooroplevering, werk je de opleveringspunten af, verwerk je de administratie en verstrek je administratieve gegevens ten behoeve van de algehele kostenbewaking.

lees meer

Eisenpakket

Naast relevante werkervaring beschik over de volgende eigenschappen en kwalificaties:

  • Een afgeronde MBO / HBO opleiding Bouwkunde;
  • Sterke leiderschapskwaliteiten;
  • Communicatief helder, duidelijk en to the point;
  • Aanvullende cursussen, onder andere VCA VOL, BHV

lees meer

Info salaris Bruto € 25,00 p/u
Meer informatie

Voor deze rol bieden wij een direct dienstverband bij onze opdrachtgever. Een marktconform salaris, auto van de zaak en telefoon / laptop zijn vanzelfsprekend onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. We gaan graag met jou verder in gesprek om tot een passend voorstel te komen. 

lees meer

Beschrijving werkgever

Dit onderdeel van een landelijk opererend bouwbedrijf focust zich puur op renovatie en transformatie. Complexe werken gaan zij daarbij niet uit de weg. Deze gerenommeerde aannemer kan leunen op een rijke historie van meer dan 150 jaar. In al die jaren staat teamspirit duidelijk centraal. Met elk nieuw project zet elk team zich weer gezamenlijk in, de onderlinge band is daarmee dan ook zeer sterk. Het voelt daarmee als een familiebedrijf.

lees meer

Contactpersoon Jeroen Meuldijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Hoofduitvoerder in Rotterdam
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Rotterdam