Vacature Adviseur RVB-BOEI - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

Unica
 • Unica Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Jouw uitdaging als RVB-BOEI

Is Asset Management voor jou het heden en de toekomst en vind je het leuk om dagelijks bezig te zijn met het sturen op de beste assets? Dan ben jij de gene die wij zoeken!


Jouw team

Als RVB-BOEI ben je verantwoordelijk voor het verder uitrollen van Asset Management binnen Unica Building Services en bij onze klanten. Jij bent als het ware de kennisdrager als het gaat om deze discipline! Het is aan jou om als specialist deze kennis binnen Unica breder te delen en te ontwikkelen. Daarnaast zul je samen met de klant strategisch assetmanagementplannen op stellen om deze te vertalen naar een juiste uitvoering,- en onderhoudsstrategie. Je brengt samen met de inspecteurs de installaties van gebouwen in kaart, zorgt voor een duidelijke risicoanalyse en geeft advies voor de borging van het onderhoud. Intern ben jij het aanspreekpunt op het gebied van ISO 55000, de BOEI en de NEN 2767. Je volgt actief de ontwikkelingen en trends in de markt en deelt deze kennis met je collega’s.

Jouw doel: de optimale prestatie uit de assets (installaties) van onze klanten te halen en dat binnen acceptabele risico’s en tegen aanvaardbare kosten, gemeten over de gehele levensduur!

Daarnaast:

 • Rapporteer je de bevindingen, evalueer je deze en adviseert over de te nemen maatregelen;
 • Zie je toe op volledigheid en aanwezigheid van de juiste documentatie;
 • Inventariseer je de inspecties van de werktuigbouwkundige installaties en/of elektrotechniek binnen het vastgoed van onze klanten;
 • Werk je zowel zelfstandig als in teamverband;
 • Verwerk je de inspectiegegevens en stel je inspectierapportages en meerderjarenonderhoudsplannen (MJOP) op met behulp van O-prognoses;
 • Ben jij goed in staat om te denken vanuit klantverwachting en -perspectief.

En dit alles om ervoor te zorgen dat onze klanten op de juiste manieren sturing kunnen geven aan hun assets. Een hele uitdaging dus!


Wat biedt Unica jou?

Je gaat werken binnen Unica Building Services Oosterhout; dé one-stop-shop voor gebouw gebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie. Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van de Unica medewerkers.

Binnen Unica Building Services kennen wij de afdeling Inspectie & Beheer. Wij bieden onze klanten integrale kwaliteit vanaf constatering tot herkeuring. Inspectie als beheer, het kloppend hart van Unica Building Services.


Natuurlijk vragen we ook wat van jou

Een uiterst zelfstandige, ondernemende rol, waarin je de vrijheid krijgt om samen met je collega’s Asset Management uit te rollen in onze organisatie. We vinden het belangrijk dat jij in je kracht staat en zullen samen jouw je verdere ontwikkeling verwezenlijken.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een goed salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Een lease auto (C klasse);
 • Een goede werk- privébalans;
 • Winstdelingsregeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ.

Wie zijn wij?

Als inhoudsdeskundige op het gebied van BOEI systematiek weet je de uitkomsten van de inspecties te vertalen naar duidelijke adviezen. Je hebt uitstekende kennis en ervaring op het gebied van relevante wet- en regelgeving, methodieken op het gebied van inspecties en diverse vastgoedmanagementsystemen. Daarnaast beschik je over een:

 • Afgeronde opleiding Werktuigbouw en/of Elektrotechniek;
 • HBO werk- en denkniveau met meer dan 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Een opleiding Integraal Vastgoed Inspecteur/Adviseur of NEN 2767/BOEI (pre);
 • Drang naar maximale in- en externe klanttevredenheid;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Organisatie
Unica is met 14 vestigingen, 10 gespecialiseerde bedrijven, 3 regionale projectenbedrijven en meer dan 2.500 medewerkers de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland. De organisatiestructuur bestaat uit drie organisatiepijlers, ondersteund door de Shared Services.

Vestigingen
Unica Building Services beschikt over een slagvaardig netwerk van verschillende vestigingen die verdeeld zijn over Nederland, zodat er altijd een vestiging bij opdrachtgevers in de buurt te vinden is. Heeft u vragen over het beheer en onderhoud van uw installaties? Neem dan contact op met de Unica-vestiging bij u in de buurt .

Regionale projectenbedrijven
De drie regionale projectenbedrijven van Unica Building Projects zijn verantwoordelijk voor technische installaties van (nieuw)bouwprojecten. Zij hebben een regionale verantwoordelijkheid en opereren vanuit de regio's West, Zuid en Noordoost.

Gespecialiseerde bedrijven
Rondom de kern van 14 vestigingen en 3 regionale projectenbedrijven, heeft Unica een netwerk van landelijk opererende gespecialiseerde bedrijven. Dit zijn zelfstandig werkende bedrijven waarin alle kennis van specifieke technische specialismen is gebundeld. Deze gespecialiseerde bedrijven zijn onder meer actief op het gebied van brandbeveiliging, (duurzame) energie, datacenters, industriële oplossingen, meet- en regeltechniek, ICT en kantoorautomatisering, gebouwautomatisering, energie-inkoop en industriële automatisering. Deze Unica-bedrijven werken voor de uitvoering van hun diensten nauw samen met de dichtstbijzijnde Unica-vestigingen. Hierdoor zijn Unica's specialismen altijd dichtbij.

lees meer

Contactpersoon Marleen van Dreumel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Oosterhout (NB) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Oosterhout (NB)