Vacature Adviseur Installatietechniek - Den Haag

Den Haag

Eminent Groep
  • Eminent Groep Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als adviseur installatietechniek assisteer je op zelfstandige wijze de projectverantwoordelijke vanaf het ontwerp tot en met de exploitatie van multidisciplinaire projecten. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het adviseren van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen die projecten. Je adviseert jouw teamgenoten en de klant op de volgende gebieden: programma van eisen, schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, technisch ontwerp, uitvoeringsbegeleiding en exploitatie. Het is van belang dat je kennis en ervaring hebt met al deze fases om jouw teamgenoten en de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren.


Interesse? Neem contact op met Mickel Liebrecht, 06 - 18 73 33 61, [email protected]

lees meer

Eisenpakket Dankzij jouw ruime werkervaring binnen de installatietechniek heb jij jezelf ontwikkeld tot een ware professional in jouw vak. Daarnaast zoeken we het volgendeTechnische HBO opleidingUitstekende technische basisNiet bang om beslissingen te makenCommunicatief en commercieel vaardigOp zoek naar de volgende carri&egraverestap.

lees meer

Info salaris Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Meer informatie Naast een plezierige werksfeer biedt deze opdrachtgever jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De beloning gaat echter verder dan alleen geld. Deze opdrachtgever vindt het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hiervoor is&nbspeen studiebudget beschikbaar en word je de tijd gegeven om tijdens werktijd je technische kennis te verbreden. Daarnaast mag je het volgende verwachtenBovengemiddeld salaris dat past bij jouw leeftijd ervaring en kennis38 vrije dagen per jaar 25 vakantiedagen en 13 ATVOverige arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal &amp Techniek Technische InstallatiebedrijvenFlexibele werktijden met veel eigen verantwoordelijkheidRegionale projectenEen plek van waaruit je gigantisch kunt doorgroeien.

lees meer

Beschrijving werkgever Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in multidisciplinair advies- ontwerp- en projectmanagement. Dankzij deze bundeling van vakgebieden is er kennis en expertise aanwezig op het gebied van bouwmanagement bouwkosten installatietechniek planontwikkeling en bouwkundige- en installatie technische engineering. De focus ligt daarbij op de volgende disciplines installatieconcepten energie exploitatie duurzaamheid en smart building technologie. Je werkt samen&nbspmet ambitieuze mensen met een brede interesse in techniek. Er vindt veel kennisdeling plaats en dankzij de inhoudelijk uitdagende projecten is geen werkdag saai of eentonig.

lees meer

Mickel Liebrecht Contactpersoon Mickel Liebrecht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Den Haag
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Den Haag