line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Monteur Technische Dienst WTB

Vacature Delft

VNOM
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ben je opzoek naar een functie als Monteur Technische dienst? Wil je aan de slag in de werktuigbouwkunde? Wacht niet langer en kom met ons in contact. Als technician maak je onderdeel uit van een moderne en dynamische productieomgeving met toepassingen in uiteenlopende glasproducten. Binnen deze functie verricht je:

 • Onderhouds-, storing-, inspectie-, reparatie en constructie werkzaamheden op voornamelijk werktuigbouwkundig gebied;
 • Je bent er verantwoordelijk voor dat de machines, installaties en voorzieningen in de hele plant in goed staat zijn en blijven. 
 • Als technician ben je bezig met het uitvoeren van inspecties, het zelfstandig verhelpen van storingen en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud voortvloeiend uit inspecties.
Eisenpakket
 • MBO-4 opleiding, richting Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
 • 0 tot 2 jaar ervaring opgedaan middels werkervaring en/of stage;
 • Je bent een echte doorzetter met een hands-on mentaliteit;
 • Bereid om intern opgeleid te worden.
Beschrijving werkgever VNOM | Bemiddelaar in de Techniek
VNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM is een technisch uitzendbureau en brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.

WAAROM VNOM?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten. Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!
Info salaris Salaris in overleg

Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Een inspirerende, innovatieve en dynamische werkomgeving;
 • Werken in een jong, informeel, professioneel team;
 • Een organisatie die veel waarde hecht aan goede persoonlijke verhoudingen en de inbreng van medewerkers;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het metaalbewerkingsbedrijf.

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Onur Yildirim! Bereikbaar op het nummer 010 - 223 96 21. Of laat direct je CV achter door gebruik te maken van de sollicitatie button. Hierna neem ik direct contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!

Contactpersoon Dhr. De heer O.C. Yildirim
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Onderhoudsmonteur in omgeving Delft
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Onderhoudsmonteur