user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Onderhoudsmonteur Buitendienst

in Vlaardingen

VNOM
 • VNOM
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • uur p/w
Beschrijving functie

Het bedrijf is één van ’s werelds grootste ondernemingen voor industriële gassen. Al meer dan 100 jaar slagen zij erin iets fundamenteels als lucht in te zetten op manieren die ervoor zorgen dat fabrieken schoner en productiever werken, voedsel beter smaakt, ademhalen makkelijker gaat en productieprocessen efficiënter verlopen - kortom, die al onze levens beter maken. Het bedrijf is een wereldwijd bekend bedrijf met meer dan 26.000 medewerker in meer dan 50 landen. Binnen dit mooie bedrijf zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur Buitendienst.

De Onderhoudsmonteur dient onderhoud uit te voeren aan en het oplossen van storingen van de gastanks door heel het land (voornamelijk Zuid-Holland). Hierbij zullen de belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het lassen (TIG), snijden en (hard)solderen van de tanks. Daarnaast dient de kandidaat veiligheidsvoorschriften en regelementen heel nauw na te volgen vanwege de verschillende soorten gevaren die bestaan bij werkzaamheden met gassen. Tenslotte dient de kandidaat een communicatief en representatief voorkomen te hebben om zo de klantrelaties te behouden/verbeteren. 

lees meer

Eisenpakket

De ideale kandidaat:

 • Bezit minimaal een MBO niveau 2 opleiding richting Werktuigbouwkunde (of soortgelijke opleiding);
 • Heeft enkele ervaring in een soortgelijke functie;
 • Heeft mechanische kennis en sleutelvaardigheden
 • Kan TIG-lassen (ervaring met pijpleidingen lassen is een grote pré);
 • Ervaring met of kennis van (hard)solderen (pré);
 • Is in het bezit van een VCA (VCA Vol is een pré);
 • Is woonachtig in een straal van 30 kilometer van Vlaardingen.

lees meer

Beschrijving werkgever VNOM | Bemiddelaar in de Techniek
VNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM is een technisch uitzendbureau en brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.

WAAROM VNOM?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten. Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40