user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Leerling Monteur

in Ritthem

VNOM
 • VNOM
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Ik ben per direct op zoek naar een enthousiaste Leerling Monteur die graag wilt werken in de haven van Vlissingen. Je zult eerst gaan werken bij de spoorservice en je gaat daar pennenstellen als Leerling monteur, dat is van groot belang om het laadproces van de containers efficiënt en probleemloos te laten verlopen. Als je dat onder controle hebt ga je aan de slag om reefer containers te testen en te controleren. Dit is belangrijk omdat de containers beladen zijn met producten die op een bepaalde temperatuur ingesteld moeten zijn. Het is dus een serieuze baan waarbij nauwkeurigheid van essentieel belang is. Herken jij jezelf hierin en wil je de eerste of tweede stap gaan maken in je carrière? Solliciteer dan snel naar de functie als Leerling Monteur!

lees meer

Eisenpakket
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • In het bezit van eigen vervoer;
 • Enige ervaring hebben in de techniek;
 • Nauwkeurig ingesteld zijn.
Beschrijving werkgever VNOM | Bemiddelaar in de Techniek
VNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM is een technisch uitzendbureau en brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.

WAAROM VNOM?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten. Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40
Leerling Monteur
Score: 8.8
Stemmen: 48

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Ritthem