user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Leerling Monteur

in Maasvlakte Rotterdam

VNOM
 • VNOM
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Ik ben per direct opzoek naar meerdere enthousiaste Leerling Monteurs, om aan de slag te gaan in de Rotterdamse Haven. Je wordt helemaal ingewerkt om uiteindelijk aan de slag te kunnen gaan als volwaardige reefer monteur. Je werkzaamheden vinden zowel plaats op de spoor- als reeferservice. Denk hierbij aan het testen en controleren van een reefer container, naarmate je je steeds verder ontwikkelt als Leerling Monteur ga je ook onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Bij goed functioneren kun je al binnen korte termijn gaan starten met de opleiding Koeltechniek Algemeen. Ben jij op zoek naar een eerste of tweede stap in jouw carriere en heb je altijd al willen werken in de techniek? Solliciteer dan snel op deze functie als Leerling Monteur en wie weet kom jij in aanmerking voor deze unieke kans!

lees meer

Eisenpakket
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • In het bezit van eigen vervoer;
 • VOG kunnen aanvragen;
 • Beschikbaar zijn voor 5 ploegen.
Beschrijving werkgever VNOM | Bemiddelaar in de Techniek
VNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM is een technisch uitzendbureau en brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.

WAAROM VNOM?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten. Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Leerling Monteur
Score: 8.9
Stemmen: 29

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Maasvlakte Rotterdam