user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Installatiemonteur

in Breda

VNOM
 • VNOM
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Als Installatiemonteur ga je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag en voer je alle voorkomende installatiewerkzaamheden uit: van het leidingwerk tot het afmonteren van het sanitair. Je zult je voornamelijk bezighouden met het gas, water, cv en het sanitair als Installatiemonteur. Dit voer je uit aan de hand van tekeningen of aanwijzingen van jouw leidinggevende. Bij goed functioneren als Installatiemonteur is er uitzicht op een vast dienstverband, solliciteer dus snel!
Eisenpakket
 • MBO opleiding richting installatietechniek of werktuigbouwkunde;
 • In het bezit van een geldig VCA certificaat;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Installatiemonteur;
 • Rijbewijs B.
Beschrijving werkgever VNOM | Bemiddelaar in de Techniek
VNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM is een technisch uitzendbureau en brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.

WAAROM VNOM?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten. Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Installatiemonteur
Score: 9.8
Stemmen: 37

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Breda