Vacature (Hoofd) uitvoerder nieuwbouw - Rotterdam

Rotterdam

BOEG
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Introductie

Voor deze opdrachtgever zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren (hoofd) uitvoerder die woonachtig is in regio Zuid-Holland met de gevraagd kennis & ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je kennis & ervaring met nieuwbouwprojecten? Lees dan gauw verder en ontdek meer!


Functie

In deze functie ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en het gezicht van de organisatie op de bouw. Je werkt binnen een vast team met een projectleider, werkvoorbereider, bouwplaats medewerker, vaste leveranciers en onderaannemers samen aan de projecten. Je bent de sturende kracht in de uitvoering. Je weet wat er nodig is om, samen met het team, de projecten op tijd, veiligheid, kwaliteit en  kosten in goede banen te leiden en je bent een stevige gesprekspartner voor de de onderaannemers.

Als uitvoerder ben jij de schakel tussen de bouwplaats en het kantoor. Je bewaakt de planning en zorgt dat de werkzaamheden conform afspraken worden uitgevoerd. Je kan snel anticiperen op onverwachte situaties op de bouw en je beschikt over technische oplossingsgerichtheid zodat jij als uitvoerder problemen kan voorkomen en/of deze snel kan oplossen. Tevens is het van groot belang dat jij als uitvoerder goed communiceert en schakelt tussen jouw omgeving en jouw team. Je bent sterk betrokken bij de projecten die je uitvoert en je vindt het belangrijk om te werken in een organisatie met enthousiaste medewerkers Je bent er van overtuigd dat investeren in jouw team tot (nog) betere resultaten leidt. Je vindt het leuk om met jouw kennis en ervaring jonge collega’s te coachen in hun ontwikkeling.


Eisen
 • Beschikt over een afgeronde bouwkundige opleiding op MBO+/HBO-niveau
 • Enkele jaren ervaring als zelfstandig uitvoerder, bij voorkeur in de woningbouw
 • Oplossingsgericht
 • Goede organisatorische en leidinggevende vaardigheden
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Uitstekende bouwtechnische kennis en inzicht
 • Goede administratieve en digitale vaardigheden
 • In bezit van VCA-VOL en BHV
 • Woont bij voorkeur in regio Zuid-Holland

Voorwaarden

Je krijgt een afwisselende functie in een dynamische omgeving, waarbij samenwerking en collegialiteit van belang is. Je maakt deel uit van een projectteam, met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Naast een unieke, informele werksfeer krijg je voldoende ruimte om je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Naast een passend salaris krijg je een pakket met prima overige arbeidsvoorwaarden.


Extra

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op en ik leer je graag kennen!


lees meer

Beschrijving werkgever BOEG bemiddelt en adviseert binnen de specialismen Elektro-, Installatietechniek, Bouw en Financieel. Onze opdrachtgevers variëren van MKB-bedrijven tot de grote spelers binnen de branche. BOEG bemiddelt op MBO+, HBO en WO-niveau, van starters tot zeer ervaren profielen.

lees meer

Contactpersoon Seleman Arefi
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Hoofduitvoerder in Rotterdam
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rotterdam