Vacature Kopersbegeleider / Klantadviseur vrijstaande bouw - Gorinchem

Gorinchem

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

In de regio Gorinchem zoeken wij een vakbekwame klantadviseur / kopersbegeleider woningbouw en vrijstaande villabouw. Als klantadviseur / kopersbegeleider ben jij diegene die aan de basis staat van het creëren en realiseren van de droomwoning van opdrachtgevers. Je gaat inventariseren, adviseren, inspireren en meedenken. Vanuit de schat aan ervaring binnen dit bedrijf,  ga jij de opdrachtgevers aan de hand nemen om hun nieuwe woning helemaal op maat voor te bereiden en uiteindelijk te realiseren, geheel volgens hun wensen en budget. Onze opdrachtgever beschikt over een zeer uitgebreide showroom. De ervaring is er om de opdrachtgevers te begeleiden in het hele traject. Of er nu een eigen bouwkavel is gekocht of een bestaande woning zelf wilt verbouwen, de klant wordt geheel ontzorgd. Meer weten? Bel mij op 06-30445379 en ik vertel je meer over de inhoud van de functie. Jouw CV stuur je naar [email protected]

Als "technisch" kopersbegeleider / klantadviseur woningbouw en vrijstaande villabouw begeleid je de kopers van veelal vrijstaande woningen. Je vertaalt de koperswensen naar een complete woning met alle materialen. Je draagt zorg voor goede informatie en afspraken met de kopers. Waarbij je kopers ondersteunt bij het maken van individuele koperswijzigingen / keuzen. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en eventuele bouwmaatschappijen. Je let hierbij op kwaliteit en levertijd en verzorgt per project de kopersoverzichten. Je draagt, in overleg met de financiële afdelingen, mede zorg voor een goede afhandeling van onduidelijkheden in de factuur. Tot slot coördineer en evalueert je de kopersbegeleiding.

lees meer

Eisenpakket
 • Draagt zorg voor alle contacten met kopers van woningen  
 • Je berekend zelf mede de opties en materiaal keuzes
 • Ondersteunen en begeleiden van kopers bij individuele koperswijzigingen  
 • Contacten onderhouden met opdrachtgever en eventuele bouwmaatschappij 
 • Aanleveren gegevens van kopers meer- en minderwerk
 • Verstrekken informatie aan administratie ten behoeve van facturering

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie
 • Een goed salaris
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarde
 • Verloning conform de UTA CAO
 • Zeer zelfstandige functie
 • Een prettige werksfeer waarbij goed contact belangrijk is
 • Samenwerking met enthousiaste en gedreven collega’s
Solliciteren bij

Ben jij oprecht en gedreven, communicatief vaardig en commercieel ingesteld? Krijg jij energie van klantcontact en weet je om te gaan met een grote diversiteit aan mensen ? Dan vragen we je te solliciteren op deze vacature. 

Ben jij de geschikte kandidaat voor de vacature van "technisch" kopersbegeleider / klantadviseur ? Ervaring als kopersbegeleiding is een harde eis! Wanneer je hierover niet beschikt, wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen. Heb jij de nodige ervaring en beschik jij over een commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden? Dan komen wij graag met jou in contact. Neem contact op met Robert Voragen via het emailadres: [email protected] Telefonisch bereik je Robert via het nummer: 06-30 44 53 79. Hij hoort graag van je!

lees meer

Beschrijving werkgever Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Robert Voragen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Gorinchem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Gorinchem