Vacature Verkoopadviseur vrijstaande woningbouw - Den Bosch

Den Bosch

Multiselect
 • Multiselect Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als verkoopadviseur bij dit ervaren bouwbedrijf ben jij diegene die aan de basis staat van het creëren en realiseren van de droomwoning van onze opdrachtgevers. Je gaat inventariseren, adviseren, inspireren en meedenken. Vanuit de schat aan ervaring binnen dit bedrijf,  ga jij de opdrachtgevers aan de hand nemen om hun nieuwe woning helemaal op maat voor te bereiden en uiteindelijk te realiseren, geheel volgens hun wensen. De ervaring is er om de opdrachtgevers te begeleiden in het hele traject. Van de eerste schetsen tot de overhandiging van de sleutels. Of er nu een eigen bouwkavel is gekocht of een bestaande woning zelf wilt verbouwen, de klant wordt geheel ontzorgd. Meer weten? Bel mij op 06-30445379 en ik vertel je meer over de inhoud van de functie van verkoopadviseur vrijstaande woningen in 's-Hertogenbosch.

Ben jij commercieel gedreven en heb je een goede bouwkundige basis? Voel jij je aangesproken als we zeggen dat we zoeken naar iemand met deskundigheid, een goed luistert oor en charme? Haal jij ook voldoening uit het helpen en adviseren van mensen met een droom van een prachtige woning? Dan zijn wij op zoek naar jou.

lees meer

Eisenpakket
 • HBO-werk- en -denkniveau, minimaal het diploma MBO of HBO bouwkunde.
 • Bouwkundig onderlegd in bij voorbeeld makelaardij of bouwkundig adviseur/architectuur.
 • Commercieel gedreven maar wel met veel empathie.
 • Ervaring is een must maar geen pre.
 • Je bent representatief, bent communicatief en wekt snel vertrouwen.
 • De kwaliteit om goed te luisteren en dit te vertalen naar een mooi ontwerp.

lees meer

Meer informatie
 • Je hebt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima beloning en aantrekkelijke provisieregeling
 • Een werkplek bij een zeer ervaren bouwbedrijf gespecialiseerd de vrije woningbouw in 's-Hertogenbosch
 • Een goed inwerktraject naast een collega met al meer dan 25 jaar ervaring in deze rol
 • Een prettig en gezellig Brabants bedrijf waar alle deuren openstaan voor elkaar
 • Een zeer zelfstandige functie waar je de kans krijgt deze functie te gaan leren
 • Betrokken collega’s met allemaal hetzelfde gezamenlijke doel en als het nodig is zijn ze er voor elkaar
 • Er is ruimte voor inbreng en de verantwoording en zelfstandigheid in alle functies is groot
Solliciteren bij

Ben jij de verkoopadviseur die ik zoek? Heb jij ervaring in het adviseren van woningen? Heb jij een goede bouwkundige achtergrond? Heb jij minimaal mbo+ of hbo bouwkunde? Woon jij in de omgeving van Breda of 's-Hertogenbosch? Dan hoor ik graag van je! Heb je vragen over deze functie, kun je me altijd bereiken op: 06-30445379. Wil je meteen solliciteren, stuur dan jouw cv naar Robert Voragen, [email protected] 

lees meer

Beschrijving werkgever Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Robert Voragen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Bosch