Vacature Junior Consultant - Utrecht

Utrecht

SASJA careers BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een toonaangevend advies- en ingenieursbureau op het gebied van “rollend materieel”. Zij zijn een ‘spin in het railweb’. De consultants en engineers geven advies over de aanschaf, toelating, instandhouding en prestatieverbetering van treinen, trams en metro’s, de spoorinfrastructuur en de interactie tussen infrastructuur en materieel.
Onze opdrachtgever is groeiende en daagt je uit om mee te groeien! Je komt terecht in een inspirerende omgeving met collega-professionals. Je gaat werken voor een open, informele organisatie waar flexibiliteit, uitdaging en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Een sterke organisatie met enthousiaste medewerkers en veel ruimte voor eigen initiatief.

Functieomschrijving
Als junior consultant word je geplaatst in één van de teams waarbij je nauw samenwerkt met senior consultants. Je voert onder begeleiding, maar ook zelfstandig, projecten en onderzoeken uit binnen de kaders die overeen zijn gekomen met de klant.
Tevens ga je actief op zoek naar relevante technische ontwikkelingen en lever je waar mogelijk een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten en producten.

Functie-eisen
Je hebt een opleiding op WO-niveau richting Elektrotechniek, Technische Natuurkunde of hiermee vergelijkbaar. Met je zelfstandige, ondernemende en klantgerichte persoonlijkheid richt jij je op het creëren van nieuwe kansen en projecten. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels (en eventueel het Duits), waardoor jij met gemak continu bouwt aan je eigen netwerk. Daarnaast word jij enthousiast van het deelnemen aan interessante internationale projecten.


lees meer

Beschrijving werkgever Een nieuwe baan zoeken doe je – als het goed is – slechts een paar keer in je leven. Een leuke en uitdagende baan zoeken voor ingenieurs is voor SASJA careers dagelijks werk. In bijna dertig jaar hebben de consultants van SASJA careers een groot netwerk opgebouwd en daarnaast veel kennis en ervaring opgedaan als bemiddelaar voor hoger technisch personeel. Als werkzoekend technisch specialist kun je hiervan gebruik maken om jouw kansen op de technische arbeidsmarkt te vergroten.

lees meer

Contactpersoon Arie Bruine de Bruin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Utrecht
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Utrecht