line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Projectleider Telecom

Vacature Zeewolde

FlevoDirect
 • FlevoDirect
 • MBO / HBO, Minimaal 3 jaar ervaring
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Jij bent als ervaren projectleider dé ambassadeur van de organisatie. Je werkt nauw samen met de directeur en bent eindverantwoordelijk voor de projecten binnen de organisatie. Als projectleider motiveer, stuur en coach je medewerkers, jij bent de directe leidinggevende van de hoofduitvoerders, engineers en onderaannemers. Natuurlijk zorg je als projectleider ervoor dat de organisatie optimaal functioneert binnen de vastgestelde strategische en budgettaire doelen. Doordat jij het visitekaartje bent van de organisatie is het werven van nieuwe klanten geen probleem en ben jij de beste in het onderhouden van contacten.

lees meer

Eisenpakket
 • Aantoonbare ervaring als leidinggeven/ projectleider in de aannemerij;
 • Een HBO/HTS diploma;
 • Gedegen kennis van de ondergrondse infra, kabels, leidingen en glasvezel;
 • Jij hebt ervaring in de uitvoering van D&C projecten;
 • Het opstellen van bestekadministratie voor een project is voor jou geen enkel probleem.

Het is mooi meegenomen als je ook beschikt over de volgende dingen:

 • VCA vol, BHV-certificaat en in het bezit van rijbewijs B(E).

lees meer

Beschrijving werkgever

Ben jij te omschrijven als resultaatgericht, een motivator, besluitvaardig en een geboren leidinggevende? Heb jij daarnaast al enkele jaren ervaring als manager of projectleider in de telecom? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Projectleider Telecom
40 uur

(telecommunicatie, projectleider, telecom, design & construct, EIP, SLA)

Dit toonaangevende bedrijf in de telecom is gevestigd in Flevoland. Door hun technische kennis en jarenlange ervaring heeft dit bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist in verbindingen voor de professionele markt. Door de korte lijnen is het bedrijf te omschrijven als slagvaardig en flexibel.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Een zelfstandige functie waarbij ondernemerschap voorop staat;
 • Een transparante, dynamische werkomgeving met korte directe lijnen;
 • Prettig gedreven collega’s;
 • Een fulltime dienstverband met daarbij een passend arbeidvoorwaardenpakket (bestaande uit een salaris tussen de €2.400 en €3.000 op basis van een fulltime dienstverband afhankelijk van je werkervaring, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en overwerktoeslagen).

Sollicitatieprocedure

Ben jij de projectleider die wij zoeken? Reageer dan direct door op de sollicitatiebutton ‘Ik wil deze baan’ te klikken. Voor meer informatie neem je contact op met Corry Opgelder via 036- 521 8160 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

De toegevoegde waarde van FlevoDirect 
Wij zijn meer dan een uitzendbureau. Betrokken, persoonlijk, eerlijk, snel en direct. Zo brengen wij werkzoekenden samen met werkgevers. 

Referentienr. 104142

lees meer

Contactpersoon Mevr. Corry Opgelder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT in omgeving Zeewolde
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Zeewolde