user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider bouw

in Lelystad

FlevoDirect Uitzendbureau
 • FlevoDirect Uitzendbureau
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Bij dit kleinschalige bouw gerelateerde bedrijf in Lelystad ben jij als werkvoorbereider/ projectcoördinator verantwoordelijk voor alle voorbereidende werkzaamheden om de projecten succesvol te laten verlopen. Jij regelt als werkvoorbereider / projectcoördinator bij dit Lelystadse bedrijf alles tot in de puntjes!Houd jij ervan om structuur aan te brengen in de werkzaamheden die nodig zijn om de uitvoering van een project succesvol te laten verlopen en heb jij het in huis om projecten te coördineren in goed overleg met de uitvoering? Lees dan snel verder, want dan is dit wellicht jouw droombaan!In de functie als werkvoorbereider/projectcoördinator bij dit bedrijf in Lelystad houd jij je bezig met:
 • Het coördineren van verschillende projecten;
 • Inkoop van (bouw)materialen. Aan de hand van uittrekstaten van de tekeningen, bestel je het juiste plaatwerk, de juiste schroeven en andere benodigde materialen. Ook zorg je ervoor dat de bestelde materialen op de juiste datum en locatie worden bezorgd, zodat de uitvoering vlekkeloos haar werk kan doen.
Naast de bovenstaande taken heb je veel contact met de uitvoerder op locatie. Waar loopt hij tegenaan en wat kan jij hierin betekenen? Daarnaast werk je ook nauw samen met de technisch tekenaar. Jullie ondersteunen elkaar in de dagelijkse werkzaamheden. Je werkt van maandag t/m donderdag van 8.00 – 17.00 uur en op vrijdag tot 15.00 uur op het kantoor te Lelystad. Af en toe zul je ook een kijkje gaan nemen op de projecten.

lees meer

Eisenpakket Komt deze baan al in de buurt van jouw droombaan? Dan is het wel belangrijk dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:
 • Je hebt ervaring als werkvoorbereider in de bouw of aanverwante sector (bij voorkeur +/- 2 jaar);
 • Je bent secuur en let op details. Als jij iets vergeet, dan kan dat consequenties hebben voor het project dat op dat moment loopt;
 • Je kan je mannetje staan. Jij weet wat ervoor nodig is om een project succesvol te laten verlopen en geeft het aan wanneer dingen niet mogelijk zijn;
Prioriteiten stellen is voor jou geen enkel probleem.

lees meer

Beschrijving werkgever Jij gaat werken in kleinschalig bouw gerelateerd bedrijf met 6 directe collega’s. Het bedrijf heeft een specialisatie en zij werken enkel met hoogwaardige materialen en staan voor kwaliteit. Dit bedrijf levert maatwerk voor particulieren, Vereniging van Eigenaren én bedrijven.De sfeer binnen het bedrijf is informeel, sociaal en oprecht. Ook vinden ze het belangrijk dat jij iedereen binnen de organisatie op de hoogte is van wat er speelt binnen het bedrijf. Daarom organiseren ze eens in de drie – zes maanden een informatiebijeenkomst op kantoor met als afsluiting een etentje!

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Werkvoorbereider bouw
Score: 8.0
Stemmen: 43

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Lelystad