Vacature Monteur productiemachines in dagdienst - Voorthuizen

in Voorthuizen

FlevoDirect uitzendbureau
 • FlevoDirect uitzendbureau
 • Opleiding niet vereist of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Als monteur technische dienst kom je te werken bij een productiebedrijf in Nijkerk. Hier ben je verantwoordelijk voor het oplossen van de voorkomende storingen (in samenwerking met de productiemedewerkers) en voor het uitvoeren van (periodiek) onderhoud en controles aan de machines en apparaten.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren neem je voldoende kennis van elektrotechniek en mechaniek mee. Voor bepaalde reparaties is het handig als je kunt lassen. Je hebt dan ook een streepje voor als je in het bezit van een lasdiploma of ruime ervaring meebrengt.

De werktijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 16:30 uur.

lees meer

Eisenpakket Zijn de werkzaamheden als monteur technische dienst jou bekend? Dan kom je al een heel eind in de richting van deze mogelijk nieuwe baan. Een aantal zaken zijn wel erg belangrijk:
 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding richting de elektrotechniek;
 • Kennis van elektrotechniek, mechaniek en pneumatiek;
 • Minimaal 5 jaar opgedane werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur bij een productiebedrijf;
 • Het is een pré als je in het bezit bent van VCA VOL en een lasdiploma;
 • Je kunt zowel goed zelfstandig als in groepsverband werken, bent analytisch en durft initiatief!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever FlevoDirect hét uitzendbureau voor Flevoland en Veluwezoom
Vele succesvolle plaatsingen door persoonlijke betrokkenheid

FlevoDirect staat bekend om zijn eerlijke, open en snelle manier van werken. Onze hoog opgeleide medewerkers kennen de lokale en regionale arbeidsmarkt goed en weten waar zij vacatures kunnen verwachten. Die kennis vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Misschien wil je werken naast je studie. Of zoek je juist die ene vacature voor een baan voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Welke baan je ook zoekt: bij FlevoDirect ben je altijd aan het goede adres voor de beste vacatures.
Naast de bemiddeling van uitzendkrachten biedt FlevoDirect steeds meer vaste banen en detachering.

FlevoDirect kan jou leuke en uitdagende banen bieden bij meer dan 250 bedrijven in Flevoland en Gelderland vanuit onze vestigingen in Lelystad en Zeewolde. Elke vacature plaatsen wij in de vacaturebank van onze druk bezochte website, zodat je direct kunt solliciteren. Op onze vacaturesite bieden wij een ruim overzicht van vacatures in Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet en Putten.

Interessante vacatures

Werkzoekenden bieden wij interessante vacatures die hen uitdagen. Een vakantiebaan, parttime- of juist fulltimebaan: voor een job van 3 tot 40 uur werk per week dicht bij huis ben je bij FlevoDirect aan het juiste adres. Wist je dat onze opdrachtgevers regelmatig onze kandidaten in (vaste) dienst nemen?

FlevoDirect kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid. persoonlijke benadering en betrokkenheid. Dit vertaalt zich naar een bijzonder hoge match-score.

FlevoDirect is voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers:
Jouw partner in arbeidsbemiddeling!


Trefwoorden: Arbeidsbemiddeling, Baan, Banen, Flexwerker, Tijdelijk Werk, Tijdelijke Banen, techniek, Uitzendbureau, Uitzendwerk, Zeewolde, Nijkerk, Harderwijk, Dronten, Ermelo

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
32-40
Monteur productiemachines in dagdienst
Score: 7.2
Stemmen: 38

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Voorthuizen